Jednačina za čelnike Partizana! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.04.2019.
21:10
Izvor: Sportske.net

Šta bi zbir godina Saše Ilića i Zorana Tošića trebalo da otkrije čelnicima Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prekinuli su fudbaleri Partizana crnu seriju od četiri vezana poraza u Super ligi, pošto su u pretposlednjem kolu preliminarne faze Super lige savladali Čukarički rezultatom 3:2.

Trijumfu se navijači nisu previše obradovali pošto je borba za titulu završena, ali se mnogi raduju što u timu Partizana još uvek ima igrača koji brinu za čast kluba.

Najviše pohvala za prikazano dobili su Zoran Tošić i rezervista Saša Ilić, dvojica igrača koji su uzeli 42. i 32. godinu, pa se može reći da će do kraja godine zajedno imati 74 godine!

To je podatak koji je na tviteru iskorišćen da se čelnicima Partizana ukaže na trenutnu situaciju u klubu i činjenicu da veterani nose najveći teret.

Uh pomenutu dvojicu i Vladimir Stojković je svrstan u grupu igrača koji pokazuju da im je stalo da ih navijači ne pamte po ovako lošoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 04.04.2019
21:48

Ali zato nam je generalni direktor mlad! Došao - direktno iz vlade. Tamo uspostavljao sistem prinudne naplate sa privatnim uterivačima dugova (ovaj sistem što sirote stare ljude za male dugove teraju iz stanova i prodaju svojim rođacima za male pare, a starce - na ulicu). Čovek - zna kako do love. Pa nije slučajno za prvo zaposlenje van vlade dobio 20+ hiljada evra mesečno u Partizanu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
21:20

Stojkovic- Vulicevic, Ostojic, Valiente, mali obradovic, a moze i Brezancic- Smiljanic, Petrovic- Tosic, Ilic, Drulovic (bolje on jer ga voli sm)- Milosevic. P.S. Rajko da dodje tamo pred kraj prelaznog roka kad napuni 30 godina jer mu je rodjendan 21. avgusta:-D