Jedna loša i jedna dobra vest - Na koga Muslin neće moći da računa?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.10.2017.
13:51
Izvor: Beta

Što možeš danas, ne ostavljaj za sutra. I Muslin razmišlja u skladu sa time.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će njegova ekipa već u Austriji pokušati da izbori plasman na Svetsko prvenstvo, ali da će imati veliku šansu čak i da to ne uspe.

Srbija
će 6. oktobra gostovati Austriji u Beču i već tu će imati priliku da se plasira na Svetsko prvenstvo. Tri dana kasnije će igrati u Beogradu sa Gruzijom u poslednjem kolu grupne faze kvalifikacija.

"Pokušaćemo već u Austriji da se plasiramo. Imamo svakako i drugu utakmicu protiv Gruzije, ako se slučajno nešto desi, ali ići ćemo na pobedu i želimo da rešimo taj problem već u Austriji", rekao je Muslin novinarima na okupljanju igrača u Staroj Pazovi.

Muslin je istakao da među reprezentativcima "nema euforije" i da je siguran da će svi ozbiljno shvatiti narednog protivnika.

Uroš Spajić je otkazao nastup za reprezentaciju zbog povrede koje je doživeo igrajući za Anderleht, a neće biti i Jagoša Vukovića. Filip Kostić bi trebalo da bude spreman.

"Nadam se da neće biti drugih otkaza i da ćemo se dobro spremiti. Momci su raspoloženi, u dobrom fizičkom stanju. Nadam se da ćemo uspešno da završimo kvalifikacije i da se plasiramo u Rusiju", rekao je Muslin

Po njegovim rečima, reprezentaciji Srbije "ide dobro" i da se u ekipi oseća pobednička atmosfera.

On je Austriju označio kao najkvalitetnijim protivnikom u grupi.

"Austrija je možda i najkvalitetniji protivnik od svih u grupi. Dobili smo ih u Beogradu, ali su imali najviše šansi protiv nas. Austrija neće biti mnogo motivisana, ali to može da bude mač sa dve oštrice. Nemaju šta da izgube. Svakako neće ući ležerno", kazao je Muslin.

Selektor je rekao da se nada velikoj podršci u Beču i da očekuje da srpskih navijača bude u značajnoj meri više nego austrijskih.

Utakmica između Srbije i Austrije igraće se u petak od 20.45 na stadionu "Ernst Hapel" u Beču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Monday, 02.10.2017
21:10

Pozovi jos 5 dodatnih stopera. Moze zatrebati...

avatar
Che Wolfasin
Monday, 02.10.2017
16:42

Ništa od SMS-a. Svaka čast selektore.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Monday, 02.10.2017
21:02

Nemoj da si dosadan sa njim vise. Pitao ga je on sebe ne vidi u ovoj formaciji pa kad se bude pronasao dobice poziv...!

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
13:56

Samo se smenjuju na toj poziciji centralnog stopera (moram da naglasim u ovoj formaciji), a nadam se da ni Stefan Mitrovic nece moci da igra za nas:-)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 02.10.2017
17:49

koga bi ti stavio kao centralnog štopera za Austirju, pošto ni Maksimović neće moći da igra... Ja bi verovatno Milunovića ili Tošića u ovom trenutku.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 02.10.2017
20:02