Jedna dilema, nekoliko opcija - Za koju će se odlučiti Milojević? (21.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.08.2018.
10:49
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras igra najvažniju utakmicu u svojoj novijoj istoriji. Pred revanš sa Salcburgom trener crveno-belih ima samo jednu dilemu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras igra revanš utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako je prvi meč sa Salcburgom završen remijem bez golova jasno je da će sve biti rešeno u Austriji.

Pred večerašnje gostovanje na severozapadu Austrije crveno-bele je zadesio peh zbog povrede Nikole Stojiljkovića, a odsustvo ovog napadača znači da će Vladan Milojević napraviti određene korekcije u startnoj postavi.

Na pozicijama u zadnjoj liniji i centralnom delu veznog reda neće biti iznenađenja, ali će u zavisnosti od izbora Vladana Milojevića za poziciju "devetke" biti rokada u navalnom delu.

Kako trenutno stoje stvari, postoje tri opcije za koje bi Milojević mogao da se odluči. Najmanje je realno da na poziciji "devetke" zaigra Milan Pavkov, pa tako treba očekivati El Fardu Bena ili Nemanju Milića koji se vratio u stroj.

Ukoliko Milojević odluči da El Fardu Ben bude najistureniji, iza reprezentativca Komora verovatno će zaigrati Džonatan Kafu, Veljko Simić i Nemanja Radonjić.

Bude li Vladan Milojević odlučio da "lažnu devetku" igra Nemanja Milić, u ofanzivnom delu veznog reda onda bi mogli da zaigraju El Fardu Ben, Veljko Simić i Nemanja Radonjić i ovo je solucija koju ne treba odbaciti tako lako.

Evo i kako bi mogao da izgleda Zvezdin tim za večerašnji meč ukoliko uzmemo u obzir sve rečeno: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Krstičić, Jovičić - Kafu, Simić, Radonjić - Ben;

Meč se igra od 21 čas na "Salcburg Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 29.08.2018
11:39

Pavkova bi cuvala po dva igraca cime bi drugi imali vise slobodnog prostora.Moze i Milic jer je brz,zavisi kako Miloje odredi taktiku.

avatar
Monte_Kristo
Wednesday, 29.08.2018
14:57

Pa nije on Mesi da ga cuvaju dvojica,jos je bitno koga cemo mi cuvati,jer cemo se verovatno braniti celu i cekati kontru,tako da,tu je Pavkov potpuno beskoristan,kontre cekaju Radonja,Ben kafu koji imaju brzinu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.08.2018
17:28

Nije ni Radonjic Mesi pa ga uvek cuvaju dva igraca.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.08.2018
15:11

Milic ce im napraviti dar mar u napadu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.08.2018
11:36

Veceras u Salcburgu ulazak u Ligu Sampiona neka slavi srpski sampion pravi.