Jedinstven primer u Srbiji - Čukini omladinci se spremaju na Kipru

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.01.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Nije u pitanju određeni broj igrača iz omladinske selekcije koji će biti priključen prvom timu. Čukarički je obezbedio sredstva da svi omladinci obave pripreme na Kipru.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nekoliko godina unazad Čukarički slovi za jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji što neretko u izjavama potvrđuje svaki fudbaler koji dođe u klub sa Banovog brda ili isti napusti.

Još jednu potvrdu ove tvrdnje predstavlja i odluka predsednika Čukaričkog Dragana Obradovića koji je trenera omladinskog tima obavestio da će svi igrači iz ove selekcije putovati na pripreme na Kipru.

"Pozvao me (Dragan Obradović) i pitao šta mislim o tome. Naravno da sam se oduševio, glupo je pričati na tu temu. Jednostavno, privilegija je što nam je klub obezbedio tako nešto. Kao trener možete samo da poželite da povedete omladince na dve nedelje i radite u kvalitenim uslovima", kaže strateg Čukinih omladinaca Veličko Kaplanović.

Trener omladinske selekcije Čukaričkog dodao je da će na dvonedeljne pripreme na Kipru putovati igrači iz klase '99' i '00'.

Evo i koji omladinci putuju na pripreme:

golmani - Damjan Knežević i Nikola Đurković;

štoperi - Đorđe Šošević, Slobodan Rubežić, Marko Ilić, Vasilije Bakić, Stefan Radojičić (2001);

bekovi - Stefan Veličković, Dimitrije Kamenović, Aleksa Denić, Stefan Ilić;

vezni - Aleksandar Đorđević, Nikola Terzić, Andrija Fratrović, Mitar Ergelaš (2002), Milan Ilić;

napadači - Ivan Markov, Predrag Radić, Bojica Nikčević, Luka Ristivojević, Milutin Vidosavljević, Marko Rakonjac i Slobodan Tedić.

Omladinci Čukaričkog počeli su prošlog ponedeljka (15. januara) sa pripremnim treninzima i 21. januara već pobedili Voždovac sa 3:1 na prvoj test utakmici. 27. januara igraće protiv seniora Radničkog sa Novog Beograda i dan kasnije putuju na Kipar.

Čukina klinčadija će na Kipru odigrati četiri kontrolne utakmice. Sva četiri meča igraju se od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, a protivnici izabranika Velička Kaplanovića biće B tim moskovskog Spartaka (31. januar), mladi tim Lokomotive iz Moskve (3. februar), mladi tim AEL-a iz Limasola (7. februara) i omladinci moskovskog Spartaka (10. februara).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.01.2018
19:00
avatar
3x3
Tuesday, 23.01.2018
18:52

Sad kad mi neko kaze kako Cukaricki ima takve uslove, a veciti nemaju. To je jednostavno smesno. Pa, ne vodi ih multimilijarder koji svoje licne pare daje klubu. Primer kako treba da funkcionisu klubovi i svaka cast Cukarickom! Deca da su pametnija, otimala bi se da treniraju tamo i ne bi birali vecite.