Jedini taksista koji je ZAISTA dao gol u srpskom derbiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.03.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net

Svakakve priče možete da čujete od strane vozača taksija, ali šta kada za volanom sretnete čoveka koji zaista može da se pohvali nečim velikim?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Pojam "taksističke priče" nastao je iz potrebe da se objasne sve one zanimljive anegdote koje možete da čujete od strane vozača taksija.

Mnoge od njih deluju nestvarno, a da nisu uvek izmišljene potvrđuje priča koje nam stiže iz Crne Gore.

Korisnicima taksi usluga u Podgorici nije strano kada za volanom vide fudbalera koji su nekada nastupali u tamošnjoj Prvoj ligi, ali je ne može mnogo njih da se pohvali da su bili deo "večitog" derbija i da su pride postigli gol na najevećoj svetkovini srpskog fudbala.

Bivši fudbaler Partizana Nikola Vujović (37) izdvaja se u odnosu na sve ostale taksiste, pošto njegova priča o postizanju gola na "večitom" derbiju nije "taksistička".

Bivši crnogorski reprezentativac igrao je za Partizan krajem prošle decenije, a "grobari" ga i dalje pamte po golu koji je postigao na 136. "večitom" derbiju kada su crno-beli slavili u Humskoj sa 2:0.

Vujović je u Partizan stigao iz Mogrena 2009. godine u transferu vrednom 400.000 evra. Sećate se da je nedavno pominjan kada se pričalo o dugu koji je bivša uprava crno-belih ostavila u nasleđe aktuelnoj.

Partizan je ostao dužan oko 150.000 evra za transfer Nikole Vujovića budvanskom Mogrenu, a kako je klub u međuvremenu ugašen, potraživanja je preuzela firma Bonum čiji je poverilac Branko Bošković.

Cetinjanin je pored Partizana nastupao za Budućnost, Akratitos, Mogren, Čelik, Lovćen, Cetinje, Kom i Mornar. Za reprezentaciju Crne Gore upisao je 6 nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 27.03.2019
15:41

Daleko je dogurao.

avatar
Salijeri
Wednesday, 27.03.2019
14:29

Ne da ga ne bih prepoznao, nego nisam ni čuo za njega iako pratim fudbal od 88-me..toliki je trag ostavio.. 😂

avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 27.03.2019
13:00

Nije on prvi ,prvi je Bora DJordjevic bio je jedan od najboljih veznih igraca,kasnije je postao auto prevoznik.