"Jedini put kada sam Prosinečkog video bez cigarete, bio je na terenu..."

Autor: Vladimir Stojanović
subota 28.03.2020.
12:07
Izvor: Sportske.net

Čovek je i pored svega bio čista magija...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U jednom od svojih zanimljivih intervjua, Piter Krauč je ponovo pričao o Robertu Prosinečkom.

Igrali su zajedno u Portsmautu, a Englez kaže da on boljeg igrača nije video.

"Bio je pravi odmetnik, jedini put kada nije imao cigaretu u ustima bilo je na terenu. Tokom nedelje, pojavio bi se ponekad na treningu, ali nije pokazivao ništa, nije bio zainteresovan", kaže Krauči.

Ali, na utakmicama.

"Neverovatno, njemu nije trebalo da treniran, imao je neki dribling gde bi se namestio da šutira, a onda doveo defanzivca do ludila. Svi znate šta će se desiti, ali ne možete da ga zaustavite. Jednostavno, neverovatan, uvek je širio harizmu i u Realu i u Zvezdi. Bila je privilegija biti sa njim u timu", objašnjava nekadašnji engleski reprezentativac.

Robi je igrao sezonu za "Pompeje", odigrao 33 meča početkom veka, dao je 9 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 28.03.2020
14:28

S obzirom da je ovo vest o Zvezdi vredno je napomenuti da je Zvezda jedan od retkih evropskih velikana koja je osvojila titulu prvaka Evrope, a da nije izgubila ni jednu jedinu utakmicu. Zivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 28.03.2020
13:34

Jedan je robert Prosinecki.

avatar
Saturday, 28.03.2020
13:25

''Primila je crvena zvezda 20 golova u Ligi šampiona ove sezone, najviše od svih timova, ruku pod ruku sa Genkom. Dele to poslednje mesto.

A, opet, iako će zvučati čudno, srpski ''prvak'' se računa i kao tim koji je imao – najviše sreće! Doduše, neće to zvučati kao neka uteha ni igračima, a ni navijačima crveno-belih.

Italijanski ''Skaj'' radio je statističku analizu dosadašnjeg dela LŠ i došao do podatka da je crvena zvezda tim kojoj su rivali najviše puta pogađali okvir gola. Ni manje, ni više nego – 7 puta!'' 20+7=27, 27:6=4.5

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 28.03.2020
14:26

Jugoslovenski fudbalkski klub partizan je u dve sezone igranja u Ligi Evrope nanizao 13 poraza za redom. Spanska Marka je napravila statistiku da jugoslovenski fudbalski klub partizan nije nikad nikog pobedio u Ligi Sampiona, ali samo nastavi da trolujes na vestima o Zvezdi jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Sunday, 29.03.2020
19:09

Pozdravili te Braga, Bolton i Aris.

avatar
Gogi-11
Saturday, 28.03.2020
15:19

Jesu ali su zato ipak igrali LS vi ste ipak igrali nizi rang i primili 4 kom od ekipe koja je igrala sa igracem manje ali vi ste ipak imali uspesnu sezonu jel da