Jedina preostala svetla tačka u Partizanu, šta on kaže posle svega?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2018.
09:40
Izvor: Sportske.net

Presela mu je i majstorija kojom je oduševio navijače...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prelepim pogotkom Danila Pantića, Partizan je juče na Banovom brdu u finišu prvog poluvremena izjednačio na 2:2 i očekivalo se da će taj gol uneti dodatnu energiju u ekipu Miroslava Đukića i u drugom poluvremenu.

Ali, u nastavku meča usledio je pravi košmar za crno-bele! Još dva početnička gola koja su primili u drugih 45 minuta dovale su u pitanje plasman u finale Kupa, pa će Partzan posle konačnih 2:4 na Banovom brdu, u revanšu u Humskoj imati veoma težak posao da taj zaostatak nadoknadi.

Posle meča, oglasio se i Danilo Pantić, kome je zbog ovakvog epiloga pokvaren užitak zbog možda i najlepšeg Partizanovog gola u tekućoj sezoni.

Naravno, i on je u prvi plan istakao glavni problem - katastrofalnu igru u defanzivi.

''Primili smo previše golova, a to ne sme da nam se dešava. Na kraju nismo  uspeli da ostvarimo pozitivan rezultat, iako smo se  vraćali u meč dva puta, ali jednostavno danas nismo mogli da damo toliko golova koliko smo primili.

Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali šanse  su tu da se promašuju takođe. Uveren  sam da će biti bolje sledeći put'',
izjavio je Pantić za klupski sajt.

Mnogi smatraju da se ovo ne bi dogodilo da je Vladimir Stojković juče bio na golu. Ali, on ne vidi bilo kakvu krivicu Marka Jovičića, Stojkovićeve alternative.

''Stojke nam znači, ali nijedan gol ne ide na dušu Marka Jovičića, on je odradio odlično svoj deo posla'', objašnjava Pantić.

Naravno, usledio je osvrt i na majstorski pogodak.

''Trenutak inspiracije je učinio svoje, a nadam se da će ih biti još koliko u sledećem meču. Drago mi je da igramo sve bolje i presrećan sam jer se naporni rad isplaćuje što me motiviše da dajem više i treniram bolje'', istakao je Pantić.

On, naravno, ne gubi nadu da bi Partizan mogao da se preporodi u revanšu i da nadoknadi dva gola minusa sa Banovog brda.

''Dva gola da damo, a ne primimo nijedan, zašto da ne? Igramo kući, verujem u prolaz u finale. A do tada, igramo za vikend ponovo i eto prilike da im vratimo za gorak poraz'', zaključio je Pantić.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 22.04.2018
11:24

Kao prvo nema njemu sta da se oprasta, iz njegovog svakog poteza se vidi da je skolovan fudbaler, ali s kim da igra, inertni Jankovic, Tosic samo skakuce ko zecic, Suma se ne snalazi ni u vremenu ni u prostoru, lijevo mu je onaj od Miletica...

avatar
!?!?!?!?!?
Thursday, 19.04.2018
10:22

Konačno i dugo očekivano - Danilo Pantić nosilac igre u Partizanu.Svaka čast majstore.Sve ti je oprošteno.