Jedan "odjavio" Zvezdu, da li će ova dvojica zaigrati u napadu naredne sezone?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.06.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Stvari za sada ne idu u dobrom smeru za crveno-bele, ostaje pitanje koju dvojicu napadača će Zvezda na kraju angažovati tokom letnjeg prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U trenutku kada navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem iščekuju vesti o razvoju pregovora sa Markom Marinom, na "Marakani" aktivno rade na rešavanju situacije oko novih napadača.

Pošto je generalni direktor Zvezdan Terzić najavio da će se tražiti zamena za Ričmonda Boaćija, a izvesno je da će još jedan igrač sa srpskim pasošem morati da odmeni Aleksandra Pešića, jasno je u kom pravcu razmišljaju na našem najvećem stadionu.

Iz priče je odavno ispao Andrija Pavlović koji se preselio u Rapid iz Beča, a sasvim je izvesno da ni Filip Đorđević više nije u igri jer bivši igrač crveno-belih ne namerava da se vraća u Srbiju.

Pisalo se prethodnih dana da je Nikola Stojiljković postao nerealna meta zbog visine obeštećenja koje Braga traži za njega, ali tu priču treba uzeti sa dozom rezerve jer bi do kraja prelaznog roka moglo da se promeni dosta toga.

Portugalci će u određenom trenutku verovatno shvatiti da će Nišliju teško prodati za 2 miliona evra, a onda će Zvezdine šanse za Stojiljkovićevo angažovanje porasti.

Kada su u pitanju stranci, prvi pik je i dalje Franka Soldana (23) iz Union Santa Fea. Tačno je da Union Santa Fe želi višemilionsko obeštećenje za Soldana, ali je isto tako tačno da investicioni fond koji se pita o karijeri argentinskog napadača ima planove koje će pokušati da sprovede u delo ovoga leta.

Nakon dobre sezone ljudi koji vode računa o karijeri Franka Soldana žele da vide ovog igrača u nekoj od evropskih liga, a srpska bi bila dobra odskočna daska, pogotovo jer bi u Zvezdi imao priliku da zaigra u evropskim kvalifikacijama.

Ostaje naravno da se vidi hoće li Aleksandar Pešić napustiti "Marakanu" ovoga leta jer je u planu da Zvezda na njemu zaradi ali tek kada budu završene evropske kvalifikacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 05.06.2018
12:06

Pavkov da bude uz Pesica i Joveljicu da se da sansa. Ven moze kao spic da igra ako bas zagusti i to je to za ovu sezonu.
Dooobrog pleja naci ne znam sta je sa Ivanicem?! Bolje za njega dati lepe pare nego Marina.
Stopersku poziciju resiti jer je to bitnije dosta.

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 05.06.2018
11:28

Stojiljkovicu svi znamo za koga navijas,ne idi tamo.

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 05.06.2018
10:39

Bilo bi lepo, moje misljenje je da ce na kraju doci neki treci lik. Ovi se previse provlace po novinama da bi bilo nesto od tih transfera. Daj Boze da gresim.

avatar
MarkoSi
Tuesday, 05.06.2018
10:26

Ako je situacija na tržištu takva da ne možemo dovesti ozbiljnog špica za relativno male pare, mislim da bi trebalo ozbiljniju priliku pružiti Joveljiću.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 05.06.2018
10:04

Poskupelo gorivo pa zašto da zvezdica ne plati višemilionska obeštećenja i plate.