Jedan detalj na Banovom brdu je zabrinuo "delije", ali problem je rešen!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.02.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net, Hotsport

Stanković će na raspolaganju uskoro imati kompletan igrački kadar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda slavila je na Banovom brdu protiv Čukaričkog sa 2:0, ali jedan detalj je zabrinuo navijače "crveno-belih".

Ričmond Boaći je zamenjen pred kraj meča zbog povrede zadnje lože, pa je postavljalo pitanje koliko je ta povreda ozbiljna.

Kako prenosi portal Hotsport, u pitanju je samo blagi grč, pa je problem ubrzo rešen.

Internacionalac iz Gane će biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću u subotu kada Zvezda dočekuje Vojvodinu u velikom derbiju 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Posle nekoliko dana pauze u trenažni proces se vratio Portugalac Tomane koji će se za minutažu pored Boaćija boriti i sa Milanom Pavkovim.

Očekuje se da Milan Gajić uskoro bude spreman tako da će Dejan Stanković za naredne utakmice imati kompletan takmičarski pogon.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.02.2020
21:29

zvezdin Bard fudbala kaže da takvi kao što je Boaći koštaju 100$ u Gani. Uhvatio ga grč od sklekova, svaki put kad primi loptu on "sklekne".

avatar
Dorotej
Tuesday, 18.02.2020
18:55

Brinuo sam, nisam mogao da spavam. Da li je blagi grč ili nešto jako opasno. Toliko se nadavao golova u ovoj sezoni da će biti katastrofa ako ne bude igrao sledeće utakmice. Kamo sreće da nam je ostao Joveljić, zamena Krstović, a ove sadašnje napadače da su prodali (Boaći, Tomane, Pavkov) kad se moglo (a sada teško da će moći).

avatar
Gogi-11
Tuesday, 18.02.2020
12:54

Ovaj posle svake utakmice povredjen....