Javio se Luka, teške optužbe na račun selektora!

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 11. mart 2019.

  • 09:11

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne pristaje Luka Milivojević da Krstajićeva bude poslednja. Odlučio je da se oglasi i ponovo opovrgne reči selektora "Orlova".

Javio se Luka, teške optužbe na račun selektora!
Foto: Epa/Armando Babani
Sukob na relaciji Mladen Krstajić - Luka Milivojević produbljen je nakon poslednje konferencije za medije na kojoj je selektor "Orlova" saopštio spisak za duele sa Nemačkom (20. mart) i Portugalom (25. mart).

Selektor reprezentacije Srbije saopštio je tom prilikom da Luka Milivojević više ne želi da igra za nacionalni tim što je vezista Kristal Palasa oštro demantovao u intervjuu "Mozzartsportu".

"Nisam mislio da nastavljam ovu priču, ali jednostavno moram opet da se oglasim posle novih laži Mladena Krstajića na poslednjoj konferenciji za medije. Prinuđen sam da reagujem i da kažem istinu. Treba reći stvari onakve kakve jesu", počeo je Milivojević.

Vezni fudbaler Kristal Palasa potvrdio je da je sa Krstajićem razgovarao o eventualnom povratku u nacionalni tim i pojasnio zašto to nije prihvatio.

"Ja sam mu rekao da ne mogu da guram stvari pod tepih i da pređem preko ozbiljnih optužbi koje je izneo na moj račun. Rekao sam mu da kao čoveku mogu da mu oprostim. Ljudski je praštati. Ali sam imao samo jedan zahtev. Nisam tražio javno izvinjenje kako se pričalo prethodnih dana, već sam samo tražio da demantuje laži koji je izneo o meni. Da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu", objašnjava Kragujevčanin.

Milivojević je Krstajiću zamerio što je posle Mundijala potvrdio izjave svog bivšeg pomoćnika Milana Obradovića koji je optužio Luku za "menadžerisanje" unutar državnog tima.

"Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge. Stalno je ponavljao da ne želi da priča o prošlosti, da treba da se okrenemo budućnosti, planovima u ovoj godini, kvalifikacija... Slažem se da treba gledati u budućnost. Ali tek kada se neke stvari raščiste i kada demantuje laži i pljuvanja po meni. Ja njega posle svega nikad nisam javno pljuvao, niti ga uzimao u usta", dodaje Milivojević.

Problem je u tome što Krstajić, navodno, nije ispoštovao ni poslednji dogovor koji je postigao sa Milivojevićem.

"Dogovorili smo se da on izađe u javnost i kaže da Luka Milivojević neće igrati za reprezentaciju dok je on selektor. I šta se dešava? On opet izađe u javnost i slaže?! Bez trunke stida je slagao kako sam je rekao da 'VIŠE neću igrati za reprezentaciju'. Zbog te nove laži sam morao da opet progovorim o ovoj temi", dodaje Luka.

Bivši fudbaler Radničkog, Rada, Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa tvrdi da sa reprezentacijom nije završio, ali...

"Ja s reprezentacijom Srbije nisam završio. Drugu zemlju, ni reprezentaciju nemam. Imam samo Srbiju, volim je i ponosan sam što sam Srbin. Ali dok je on tu, ne mogu da pređem preko svega što je izrečeno i izmišljeno. Hajde ovako da pogledamo. Zašto je onda došao u London? Ako sam ja takav kakvim su me on i njegovi saradnici predstavili javnosti, ako sam pučista, ako kvarim atmosferu… Zašto onda dolaziš u London i zoveš me opet da se vratim u ekipu?! Šta će ti onda takav igrač? Zna da nema on meni šta da oprosti, već ja njemu. I zato je i došao u London", zaključio je Milivojević.

Reprezentacija Srbije ostaće tako bez jednog od najboljih igrača Kristal Palasa pošto je jasno da Luka Milivojević neće oblačiti dres "Orlova" dok god je za kormilom državnog tima Mladen Krstajić.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari