Januar se bliži - Tavambu traže Italijani i imaju sjajnu ponudu, šta će biti sa Evertonom?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 09.11.2017.
22:00
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizan bi mogao da izmeni igrački kadar u januarskom prelaznom roku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ekipa Partizana nije na najbolji mogući način počela sezonu u domaćem prvenstvu, nalazi se iza Crvene zvezde na tabeli sa 4 boda manje, ali i ne tako ubedljivom igrom.

Jedan od onih koji su najviše pokazali u dosadašnjem toku sezone svakako jeste Everton, Brazilac koji je nebrojano puta "poorao" teren stadiona u Humskoj.

Njemu ugovor ističe na kraju sezone, a pitanje je koliko je realno da ga produži, što je velika želja navijača Partizana, ali i uprave kluba. Zbog toga, postoji mogućnost odlaska u januaru, zainteresovanih klubova ima, menadžer ovog fudbalera pokušava da dođe do unosnijeg ugovora za svog klijenta.

Ipak, u redovima crno-belih tvrde da neće biti prodaje, čak i po cenu da Everton ode besplatno na kraju sezone, jer će skoro sigurno doći do odlaska Marka Jevtovića, pa bi odlazak i Evertona bio veliki šok za crno-bele.

Takođe, još jedan stranac je pod znakom pitanja, a to je Leandre Tavamba. Prema podacima "Novosti", italijanski klub je ponudio 2,5 miliona evra za Tavambu, a sve će zavisiti od toga da li će Partizan prezimiti u Evropi.

Tavamba je jedan od najstandardnijih prvotimaca Partizana ove sezone i sigurno je da je dobrim igrama skrenuo pažnju na sebe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar77
Friday, 10.11.2017
11:42

Tavambu prodati ako je tacno za tih 2.5 miliona i dovesti Gohua iz Kairata istice mu ugovor na kraju ove godine tako da bi dosao za dzabe a Tavamba zbog njega nije imao puno minuta u Kairatu.

avatar
Sale Mladenovic
Friday, 10.11.2017
09:43

Partizan mora početi da igra sa dvojicom napred.Tavambu prodati jer je dečko zaslužio svojim zalaganjem da zaradi neku paru,a i Partizan bi extra prošao.U tom slučaju u napadu bi kombinovao kod kuće Solomona i Jovanovića u gostima Ožegovića i Jovanovića jer mislim da Ognjen protiv bunkera kako igraju na stadionu Partizana svi nema šta da traži dok u gostima gde su otvoreniji timovi on je extra.Da li se iko seća neke Jovanovićeve utakmice (prijateljske ili takmičarske) da mali nije bio super.Neka ga puste da igra non -stop i eto im puno para za godinu dve.Mali će tvrdim i od Mitrovića i od Jovetića biti bolji igrač.

avatar
Malo veliki covek
Friday, 10.11.2017
02:11

Evertonu blanko papir i neka upise broj. Tawamba mislim da bi trebao da ostane jos u Partizanu. Pre bih pustio ovog lika sto je dosao za 2 miliona a ne zna gde bije sa glavom. Tawamba je korisniji i kvalitetniji od Sume, a i statisticki bolji. Da ne pominjem da Tawambu uvek pritiskaju po 2 igraca, igrao on kao spic ili kao igrac iza spica, gde je bolji. Jevtovic? Zahvaliti mu se sto je bio tu i pustiti ga da ide za bilo kakav novac.

avatar
AlexPFC
Friday, 10.11.2017
00:29

Jevtović sigurno odlazi? Ukoliko je ovo istina onda je to fenomenalna vest. Evertonu platiti koliko traži jer nam je neophodan.

avatar
Realan_PFC
Friday, 10.11.2017
02:30

upravo tako, pojacati mu ugovor koliko su mislili, i dodati na to jos i jevtovicevu platu .......... netreba dovoditi novog igraca mesto jevtovica, tu su radin, marjanovic, uskoro i kosovic .............. i dalje nemogu da verujem, odlazi jevtovic

avatar
DR DRE
Friday, 10.11.2017
09:26

Pisu da ce i Miletic:-D

avatar
Friday, 10.11.2017
00:02

prodati Tavambu za 2.5m i neka igraju Ozegovic , Jovanovic i Solomon ...

avatar
RG VILI
Thursday, 09.11.2017
23:52

Tawambu prodati,ako neko stvarno nudi ovaj novac! Ewertona nikako

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 09.11.2017
23:44

Puna kapa sve pre mil

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 09.11.2017
23:16

Mnogo ce zavisiti od toga da li cemo prezimiti u evropi. Ako prezimimo necemo nikog prodavati.

avatar
Burazer
Thursday, 09.11.2017
23:13

Neka prodaju Tavambu, a Solomon neka dobije sansu. Everton da produzi ugovor inace propast.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 09.11.2017
23:04

problem predstavlja jedino ako evi nece da potpise novi ugovor, a tavu obavezno prodati treba. aza tog drugog spomenutog igraca ni ne moram da pisem previse. svako ko zna bar malo o fudbalu zna da je uvek najgori ili medju najgorima na terenu.