Janković pred Bešiktaš: "Nisam zaboravio da igram fudbal, i najveći su padali!"

Autor: Beta Beta
petak 17.08.2018.
15:20
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da je njegova ekipa znala da je čeka teška utakmica protiv danskog Nordsjilanda u revanšu kvalifikacija za Ligu Evropa i dodao da je posle dobrih igara stekao samopouzdanje i pokazao da nije zaboravio da ig

EPA-EFE/Lars Moeller
EPA-EFE/Lars Moeller

Povezane vesti

"Znali smo da nas čeka teška utakmica protiv neugodne ekipe koja tačno zna šta hoće. Mladi su, imaju svoj način igre i nikada ne odstupaju od toga bilo da gube ili dobijaju. Biće odlični igrači. Napadali su od prvog minuta želeći da nas iznenade, preseku i dodju do prednosti. Posle primljenog gola smo se brzo vratili u igru, izjednačili i išli dalje, što je za pohvalu", rekao je Janković za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć u Beogradu Nordsjiland sa 3:2 i ukupnim rezultatom 5:3 plasirali se u baraž za Ligu Evropa.

Janković je bio strelac drugog gola za crno-bele, a rekao je da mu to mnogo znači za samopouzdanje.

"Batica (trener Zoran Mirković) je doneo novu energiju. Svidja mi se njegov način rada kao i njegovih pomoćnika. Znamo se dugo, jer smo sarađivali u reprezentaciji Crne Gore kod selektora Ljubiše Tumbakovića. U prošloj utakmici sam imao asistenciju, a na ovoj gol i dve asistencije. Mnogo mi znači na samopouzdanju, ali najviše da pokažem drugima da nisam zaboravio da igram fudbal", naveo je 23-godišnji Janković.

Partizan će u baražu za Ligu Evropa igrati protiv turskog Bešiktaša.

"Igramo protiv veoma ozbiljne ekipe kakva je Bešiktaš. Žreb je nemilosrdan, ali vidimo da su ranjivi. Najveći su padali kada su ovako važne utakmice u pitanju, a mi smo ih u prethodnom periodu igrali mnogo. Na nama je da igramo pametno i hrabro, damo sve od sebe i da pokušamo da napravimo ogromnu stvar"
, rekao je Janković.

Prva utakmica protiv Bešiktaša igra se narednog četvrtka na stadionu Partizana od 20.30. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 17.08.2018
20:34

Da,zreb je nemilosrdan, a i Besiktas je takav da nece pasti.Oni svi razmisljaju kao Jankovic,Pa da su u klubu svi kao ti pa da se Necemu i nadate, ovako nista od nade ,na zalost,budite realni.Bolno Vam je ali je tako.

avatar
bagra
Friday, 17.08.2018
17:12

Ti nisi nikada ni znao da ga igras.

avatar
Rikasimemo 23
Friday, 17.08.2018
16:31

Padali su,ali kao deca... xD

avatar
FamilyHangingOut \'11
Friday, 17.08.2018
16:24

Ti padas kao nezdrav na svakoj utakmici:-D

avatar
Nikola RED_DEVIL
Friday, 17.08.2018
15:52

Besiktas vas razbija, kakve crne sanse vi ne igrate fudbal.

avatar
RIP KOBE
Friday, 17.08.2018
15:36

lask je sinoc razbio besiktas i mislim da bi i nas lagano izbacili. mozda je i bolje sto igramo sa turcima jer bi ovako sa umisljenim likovima kao jankovic mislili da imamo lagan prolaz. odigrao je dobro sinoc mesko ali mora da nastavi. dobro prica a sada to sprovedi na teren na dalje.