Janković je spreman, iz Partizana najavljuju pametnu igru

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.10.2017.
14:31
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Izuzev duže povređenog Kosovića, trener Đukić može da računa na najjači tim kojim raspolaže u ovom trenutku. Neki od njegovih aduta izneli su svoja očekivanja u razgovoru sa Biljanom Obradović za TV Partizan.

Screenshot/YouTube/DanasConferences
Screenshot/YouTube/DanasConferences

Povezane vesti

Marko Janković se najpre osvrnuo na povredu zbog koje je propustio dva prehodna meča, protiv Rtnja i Radnika, a potom je izneo svoja očekivanja kada je reč o protivniku i atmosferi koja će vladati u Elbasanu sutra od 21:05h.

''To je bila povreda zadnje lože koju vučem sad već 20 dana. Gust je raspored, normalno je da dođe do manjih povreda, ali sad sam spreman, sve je ok.

Čim su ušli u LE, znači da se radi o odličnoj ekipi. Specifično je kako igraju kod kuće, uz vatrenu atmosferu. Sigurno će nam biti teško, to nas čeka i moramo da se spremimo najbolje moguće za to.

Derbi je stvarno veliko iskustvo što se tiče navijača, ali mi smo profesionalci, ne obraćamo pažnju na tribine, u prvom planu treba da budu fudbalske teme, ništa drugo. To je put do pozitivnog rezultata'',
izjavio je Janković.

Napadač Partizana Teo Solomon dobio je priliku u prvom kolu protiv Jang bojsa, sada je ponovo spreman da ''uskoči'' ako trener Đukić tako odluči.

''Biće teška utakmica, gledao sam njihovu utakmicu protiv Dinamo Zagreba. Dobar su tim, ali učinićemo sve da uzmemo tri boda.

Svi timovi su dobri, ali mislim da smo bolji, imamo sve što nam je potrebno'',
izjavio je Solomon i naglasio da se u Partizanu odlično oseća i da je odlično prihvaćen od strane saigrača.

Nemanja R Miletić će biti jedan od Partizanovih aduta u defanzivi, a ranije je izjavio da jedva čeka početak meča i da obožava utakice kao što je ova protiv Skenderbega.

''Upoznati smo sa ekipom Skenderbega. Meni stvarno prija ovaj ritam, navikao sam. Kada ne igramo sredom-četvrtkom, nekako duga mi je nedelja.

Naravno da oni imaju kvalitet, ne bi igrali LE da nisu kvalitetan tim. Idemo na pobedu, jer kad smo svi skupa, kao tim, možemo da se nosimo sa bilo kojom ekpom.

Mislim da su oni dosta umešali sport i politiku ovih nekoliko dana. Mi ne idemo tamo u rat nego da igramo fudbal. Svuda je vruća atmosfera kad gostujemo, tako će biti i tamo, ali 'namestili smo glavu', nećemo igrati kao muva bez glave, već pametno, da pokušamo da ih dobijemo'',
zaključio je Miletić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tabarnak
Wednesday, 18.10.2017
16:43

Da li PFK ima drugih fudbalera osim Jankovica, Ostojica, Miletica, Tawambe.. posto samo oni daju intervjue.. dajte malo Tosica, Stojketa, i ostalih.. kad cujem ovog Jankovica kako jedva prica smuci mi se

avatar
Realan_PFC
Wednesday, 18.10.2017
22:32

stvarno zvuci kao da je na nekim bensedinima, na nekoj travi, usoporen, flegma ............. nedostaju izjave race petrovica i aleksandra stanojevica, uvek nesto pametno cujes