Janjić tražio dugovanja od Inđije i dobio - otkaz!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.07.2020.
10:29
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Umesto produžetka saradnje, rastanak.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Doskorašnji trener Inđije Aleksandar Janjić potpuno je neočekivano prekinuo saradnju sa klubom.

Na njegovo mesto stigao je Bratislav Živković, a Janjić je u intervjuu za Sportski žurnal istakao da ga ne čudi takva odluka i pored činjenice da je mu je ponuđen novi ugovor.

"Odluka ljudi iz Inđije da ne nastavimo saradnju, za mene, nije veliko iznenađenje. Situacija je u poslednjih desetak dana nagoveštavala razlaz, osećao sam i čuo informacije da se nešto kuva iza mojih leđa, bez obzira što je klub ponudio ugovor dve godine", počeo je Janjić.

"Problem je nastao u trenutku kad mi je ponuđen ugovor. Prihvatio sam pod jednim uslovom – da mi Inđija isplati dugovanja iz prethodne sezone. E, to je već bio problem. Sve dok sam čekao novac, poverenje je postojalo. A, nestalo je i trenutku kad sam saopštio da hoću svoje pare. Prihvatio sam da na Zlatibor krenem bez ugovora. Imao sam samo jedan uslov. Da se razumemo, taj dug nije datirao mesec, dva, čak ni tri... Reč je o mnogo dužem periodu", objasnio je on koji je otkrio da nije dobio pravo objašnjenje.

"Telefonom me pozvao bivši predsednik Zdravko Mrđa i saopštio da nećemo nastaviti pregovore o produžetku ugovora. Automatski, da više nisam trener Inđije. Kao razlog naveo je izgubljeno poverenje. Ustvrdio je i da ga nisam ispoštovao. Ni reč više"
, kazao je Janjić.

baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke