Janjić doveden da spasi Jagodince!

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.04.2016.
16:08
Izvor: Beta

Fudbalski klub Jagodina imenovao je Aleksandra Janjića za novog trenera, a prilikom prvog obraćanja medijima on je izjavio da će ekipa učiniti sve da bi opstala u Superligi.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Jagodine Aleksandar Janjić rekao je danas da će klub učiniti sve kako bi izborio opstanak u Superligi Srbije, ali je priznao da "situacija nije sjajna".

Janjić, koji je na klupi zamenio nedavno smenjenog Stevana Mojsilovića, rekao je da mu rad u Jagodini predstavlja veliki izazov. On je sa Jagodinom potpisao ugovor do završetka plej-auta, odnosno do 31. maja.

"Na poziv ljudi iz Jagodine došao sam u veliki i značajan klub u srpskim okvirima kako bismo pokušali da uradimo ono što u ovom trenutku izgleda veoma teško ali i ostvarivo. Uz veliku energiju svih struktura u klubu, igrača, stručnog štaba i uprave moramo pokušati da izborimo opstanak", rekao je Janjić na konferenciji za novinare.

Jagodina će u nedelju od 16 časova na svom terenu igrati protiv Javora, utakmicu poslednjeg 30. kola Super lige Srbije.

Liga će se nakon toga podeliti na dva dela, prvih osam ekipa će igrati plej-of, a ekipe od devetog do 16. mesta igraće u plej-autu i boriće se za opstanak.

"Moramo da budemo koncentrisani i da kvaliteno obavimo posao. Juče sam bio na utakmici protiv Radnika (0:0), gledao sam i prethodne utakmice, imam u vidu igrački kadar, povrede.

Moram da budem iskren i kažem da nije sjajna situacija, ali igrački kadar koji imamo zavređuje pažnju. Moramo da pokušamo da pobedimo Javor na našem terenu ,a onda da razmišljamo o daljim koracima",
naveo je Janjić.

On je do sada predvodio nekoliko domaćih klubova, a u Jagodinu je došao iz banjalučkog Borca.Jagodina je poslednja na tabeli Super lige Srbije sa 23 boda, koliko ima i pretposlednji Rad. Javor je deveti sa 35 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke