Janjić: "Cilj Rada u novoj sezoni je plasman u plej-of"

Autor: Beta Beta
petak 10.06.2016.
16:05
Izvor: Beta

Novi trener fudbalera Rada Aleksandar Janjić rekao je danas da je cilj kluba u narednoj sezoni da napravi iskorak u odnosu na prethodnu i plasira se u plej-of Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Rada Aleksandar Janjić rekao je danas da je cilj kluba u narednoj sezoni da napravi iskorak u odnosu na prethodnu i plasira se u plej-of Super lige Srbije.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam se vratio u svoju kuću, tamo gde sam bio igrač i gde sam ostavio trag i kao trener. Ovaj klub je imao značajan uticaj na moju karijeru, tako da smo se vrlo brzo dogovorili. Poznajem sve igrače, bez izuzetka, mnogo njih sam i trenirao. Ova dva dana ćemo raditi testiranja a od ponedeljka krećemo sa zajedničkim radom. Nadam se da će biti kvalitetan i uspešan i da ćemo u odnosi na prošlu sezonu napraviti iskork i plasirati se u plej-of", rekao je Janjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Janjić je pre osam godina pomogao Radu da se vrati u elitno takmičenje, a trenirao je još Javor, Metalac, Voždovac, Bežaniju i Borac iz Banjaluke.

Fudbaleri Rada danas su počeli prpreme za narednu sezonu, a Janjić je rekao da je ekipu napustio samo Andrija Kaluđerović.

"Niko još nije došao ali imamo okvirni plan koga želimo da dovedemo, već smo razgovarali i načelno se dogovorili", naveo je Janjić.

Prvih sedam dana priprema fudbaleri Rada će provesti u Beogradu, a zatim će otputovati na Zlatibor. Posle toga boraviće u Beogradu sedam dana, a zatim će otputovati na 10 dana u Austriju.

Generalni direktor Rada Uroš Tošić rekao je da je zadovoljan što se Janjić vratio u klub.

"Čast mi je što nam je novi šef stručnog štaba Aleksandar Janjić. Mogu slobodno da kažem naš Janjić jer je igrao u Radu i bio je trener, tako da nam je zadovoljstvo što je opet sa nama", rekao je Tošić.

Rad je prošle sezone igrao u plej-autu i borio se za opstanak u Super ligi Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke