Jagodinci ''znaju kako'' protiv Pazaraca

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.09.2014.
16:34
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Ekipu Jagodine u ponedeljak očekuje veoma teško gostovanje u Novom Pazaru. Evenetualnim uspehom bi najavili izlazak iz rezultatske krize, a novi trener Simo Krunić ima poverenja u kvalitet svojih igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Povratnik na klupu Jagodine Simo Krunić svestan je težine zadatka koji očekuje njegov tim na gostovanju u Novom Pazaru, ali ni domaćini u poslednje vreme ne igraju kako se od njih očekuje, pa će biti zanimljivo videti koja je od ove dve ekipe bliža povratku u pravu formu.

Simo Krunić veruje, naravno, da će to biti njegov tim.

''Znamo da je domaćin uvek izuzetno motivisan na svom terenu, nošen fantastičnom podrškom sa krcatih tribina. Ovoga puta njihov dodatni motiv biće taj što su prvi put domaćini pod reflektorima.

Međutim, mi znamo kako se igraju takve utakmice, respektujemo rivala, ali verujemo u sopstvenu snagu i mogućnosti. Idemo u Novi Pazar da se nadigravamo i da se vratimo neporaženi. Naš kvalitet je kolektiv u kojem vlada odlična  atmosfera'', izjavio je Krunić.

Optimista je i defanzivac Jagodine Vladimir Ilić.

''Posle pobede u šesnaestini finala Kupa verujemo da ćemo sa dobrim igrama i rezultatima nastaviti i u prvenstvu. Dobro smo skenirali protivnika, znamo sve njihove vrline i mane i verujem da ćemo to uspeti da iskoristimo'', ističe Ilić.

Utakmica između Novog Pazara i Jagodine na programu je u ponedeljak u 19.00 časova.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke