Jagodinci spremaju ofanzivu na Partizan!

Autor: Beta Beta
utorak 07.04.2015.
14:14
Izvor: Beta

Posle 0-3 u Humskoj, fudbaleri Jagodine u revanšu polufinala Kupa protiv Partizana više nemaju šta da izgube. Zbog toga će pokušati da napadačkom igrom eventualno iznenade velikog favorita i ako ništa drugo, bar izbore utešnu pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da se njegova ekipa u revanš meču polufinala Kupa Srbije protiv Partizana neće opterećivati rezultatom, već da će pokušati da odigra dobru utakmicu.

"U prvoj utakmici koju smo izgubili sa 3:0, pokušali smo da napadnemo Partizan i damo gol. Partizan nam je dao dva gola iz klasičnih kontri i to je pokazatelj da smo išli da se nadigravamo. To ćemo da uradimo i na ovoj utakmici", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

Jagodina sutra dočekuje Partizan u revanš meču polufinala Kupa Srbije.

U prvom meču polufinala, koji je odigran 18. marta, Partizan je na svom stadionu slavio sa 3:0, a Krunić je naveo da je svestan da je taj rezultat u ovom trenutku nedostižan za njegovu ekipu.

"Nećemo razmišljati o rezultatu, već ćemo pokušati da odigramo jednu dobru, otvorenu utakmicu. Nismo opterećeni rezultatom, nema pritiska. Imamo nepovoljan rezultat i toga smo svesni, ali mi to ne gledamo. Ovi momci su pokazali da mogu da igraju protiv svakoga i daćemo sve od sebe da se predstavimo u što boljem svetlu", ocenio je Krunić.

Fudbaler Jagodine Nikola Antić rekao je da će igrači pokušati da odigraju borbenu i čvrstu utakmicu.

"Ići ćemo na pobedu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju koji će nam itekako biti potrebni", poručio je Antić.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Partizana igra se sutra u Jagodini od 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke