Jagodinci se uzdaju u tradiciju

Autor: Beta Beta
petak 11.12.2015.
21:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izrazio je nadu da će njegovi izabranici uspeti da ispoštuju tradiciju i odigraju dobro na gostovanju Vojvodini.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić ocenio je danas da njegova ekipa protiv Vojvodine uvek igra na visokom nivou, kao i da ukoliko želi da ostvari dobar rezultat mora da odigra koncentrisano u Novom Sadu.

"Ovde smo takođe odigrali dobru utakmicu sa njima. Vojvodina je tim sa kojim se zaista može igrati i oni traže igru. Kako oni igraju tako traže da i protivnik na neki način pokuša da igra", rekao je Gošić novinarima u Jagodini.

On je kazao da njegovi fudbaleri igraju u jednom zgusnutom kalendaru takmičenja i da nisu adaptirani na takva opterećenja.

"U ovom periodu nam je bilo bitno da imamo što manje povređenih igrača. Sezona je pri kraju, već je zamor evidentan i u fizičkom i u psihološkom smislu. Moraćemo svi da se potrudimo da održimo jedan nivo koncentracije i da na pravi način izađemo sutra na utakmicu u Novom Sadu", dodao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Igor Ivanović je izjavio da ekipa Jagodine u Novi Sad ide da nametne svoju igru.

"Moji saigrači i ja, na čelu sa stručnim štabom, ćemo dati svoj maksimum da osvojimo tri boda. Potrebno nam je da od početka nametnemo svoj ritam, koji će, nadam se doneti dobar rezultat", rekao je Ivanović.

Utakmica 21. kola Supelige Srbije između Vojvodine i Jagodine igra se sutra u Novom Sadu od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke