Jagodinci 'potpisuju' bod na Karaburmi

Autor: Beta Beta
petak 05.12.2014.
18:23
Izvor: Beta

Strateg FK Jagodina Simo Krunić izjavio je da bi bio zadovoljan ukoliko bi njegova ekipa ostala neporažena na gostovanju OFK Beogradu u okviru poslednjeg takmičarskog kola prvog dela sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će utakmica sa OFK Beogradom u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige biti teška, ali da su šanse za pobedu podjednake.

"Igramo na gostujućem terenu, što je blaga prednost OFK Beograda, ali mislim da su nam šanse podjednake. Lično bismo bili zadovoljni da se vratimo neporaženi i da tako ostvarimo povoljan rezultat", rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini.

Krunić je kazao da je njegova ekipa već zaboravila da je igrala utakmicu u sredu u Kupu i potpuno se okrenula prvenstvenom susretu.

"Znamo da će nam biti teška ova utakmica, ali moramo da izdržimo do kraja, da u našem ritmu pokušamo da odigramo i ovu utakmicu", kazao je trener Jagodine.

Prvotimac Milan Đurić kazao je da OFK Beograd ima veliki kvalitet i mnogo brzih igrača, kao i da dobro igra ove jeseni, što pokazuje i pozicija na tabeli.

"S druge strane, mi ulazimo u ovu utakmicu posle niza dobrih rezultata i nadamo se da ćemo uspeti da taj niz nastavimo i u utakmici na Karaburmi", istakao je Đurić.

Utakmica 15. kola Superlige izmedju OFK Beograda i Jagodina igraće se u nedelju od 13.00 na "Omladinskom stadionu" na Karaburmi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke