Jagodinci posebno inspirisani za duel sa Novim Pazarom!

Autor: Beta Beta
utorak 08.12.2015.
17:10
Izvor: Beta

Šef struke jagodinskog superligaša uoči duela sa Pazarcima naglasio je da potpuno veruje u svoj tim i u ostvarenje ciljeva.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Jagodine Miljojko Gošić izjavio je danas da će njegov tim dati sutra protiv Novog Pazara "sve od sebe" kako bi napravili dobar rezultat.

"Poštujemo domaćina i jednu fudbalsku sportsku atmosferu koja se uvek iznosi na teren Novog Pazara, ali naši momci imaju dodatnu inspiraciju da se u takvim utakmicama izdignu i da odigraju najbolje", rekao je Gošić na konferenciji za novinare.

Jagodina se sutra u zaostaloj utakmici 19. kola Superlige Srbije sastaje sa Novim Pazarom. Susret je važan i za jedan i za drugi tim.

"Siguran sam da će i sutra dati sve od sebe. Ako tako budu uradili, a hoće, biće to dobra fudbalska priča i mislim da možemo napraviti dobar rezultat u Novom Pazaru", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Miloš Deletić je kazao da Jagodina gostuje jednom timu koji igra dugi niz godina jako dobro kod kuće.

"Imaju iskusan tim i može se reći da igraju na sve ili ništa. Mi imamo imperativ da pružimo dobre partije kao što smo ih pružili u prethodnih par utakmica i da stremimo ka onom cilju koji je zacrtan još na početku sezone a to je sredina tabele", izjavio je Deletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke