Jagodinci 'pod lupom' FS Gane

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.01.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Jedan od čelnika Fudbalskog saveza Gane Abej Pobi najavio je pokretanje istrage povodom dešavanja na prijateljskoj utakmici Asante Kotoko - Jagodina.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Jagodine koji je prethodnih godina bio sinonim za dobro organizovan klub ovih dana biva spominjan u javnosti u negativnom svetlu.

Jagodinci su prihvatili poziv da budu gosti najvećeg kluba u Gani i uveličaju proslavu 80. rođendana Asante Kotoka, ali su stvari pošle po zlu.

Na stranu poraz od 5:0, fudbalski klub Jagodina napravio je skandal zbog kojeg su predstavnici jednog kluba iz Gane najavili tužbu pred organima FIFA.

Čelnici FK Jagodina ove nedelje su pokušali da objasne šta se zapravo događalo u Gani ali je FS Gane odlučio da pokrene postupak zbog dešavanja na stadionu "Baba Jara".

"Ako imaš priliku da odeš na stadion i gledaš takvu utakmicu, onda je to gubljenje vremena. Meč nije bio važan, ne znam zašto su navijači gubili vreme tamo, mislim da je cena karata morala da bude manja" rekao je jedan od čelnika FS Gane.

Cene karata su bile isuviše skupe za takvu vrstu utakmice a tribine stadiona koji prima 40.000 navijača "zvrjale" su prazne.

Ostaje da se vidi d li će superligaš iz Jagodine imati problema zbog dešavanja u Gani ili će sve biti završeno optužbama putem medija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke