Jagodinci motivisani pred duel sa Borčanima

Autor: Beta Beta
utorak 01.12.2015.
15:16
Izvor: Beta

Fudbaleri Jagodine se u osmini finala Kupa Srbije sastaju sa ekipom BSK Borče, a u najavi tog duela trener Jagodine Miljojko Gošić istakao je njegov veliki značaj.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Gošić je kazao da je jedini problem, uslovno rečeno, to što je Jagodina imala posle Partizana reprezentativnu pauzu, pa odloženu utakmicu sa Novim Pazarom.

On je rekao i da Borča ima u svojim redovima dobre igrače, kao i da sigurno u Jagodinu dolaze s mnogo motiva.

"Ova utakmica je za nas značajna iz više razloga. Prvo što je to takmičenje u kome Jagodina ima velikih uspeha. Posredstvom tog takmičenja Jagodina je uspela da igra kvalifikacije za Ligu Evrope i da se potpuno afirmiše, jer je to respektibilno takmičenje", rekao je Gošić.

Trener Jagodine je naglasio da kup takmičenja uvek imaju svoje zamke.

"Kup utakmice pružaju šansu, uslovno rečeno, manjim klubovima i timovima iz nižeg ranga takmičenja. Poznato je da su se tu dešavala velika iznenadjenja. U jednoj utakmici, naročito u fudbalu, uvek je moguće da trenutno slabiji po kvalitetu tim pobedi jači", rekao je Gošić.

Fudbaler Jagodine Mile Savković
je rekao da ih sutra očekuje važan meč i dodao da je Borča kvalitetna ekipa što je pokazala u prvom kolu Kupa kada je izbacila superligaša Mladost iz Lučana.

"Moramo ozbiljno da shvatimo ovaj meč i da u utakmicu udjemo maksimalno motivisano i spremno. Naša ekipa je spremna još od utakmice sa Metalcem. Tada smo pokazali da smo dobra ekipa i da možemo do kraja da se nosimo sa ovih pet utakmica i da uzmemo što više bodova", kazao je Savković i dodao da se sutra nada pobedi.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Jagodine i Borče igraće se sutra od 13.00 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke