Jagodinci grme: "SKANDAL u Vranju!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.05.2017.
17:25
Izvor: Sportske.net

Naviknuti da svakog dana slušamo prepucavanja iz tabora "večitih" vest koja nam stiže iz Jagodine doživljavamo kao nešto uobičajeno.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Prethodnih dana i nedelja imali smo prilike da čujemo mnogo povika na sudije u Superligi, a izgleda da ništa bolja situacija nije ni u Prvoj ligi Srbije.

Činjenica je da širi auditorijum nema često priliku da gleda mečeve drugog ranga takmičenja zbog čega na prvoligaškim terenima ima mnogo više prostora za nečasne radnje.

Očito je da se nešto slično dogodilo u Vranju na utakmici 25. kola Prve lige Srbije koju su ekipe Dinama i Jagodine odigrale u sredu od 17 časova.

Povodom dešavanja na tom susretu danas je u prostorijama FK Jagodina organizovana vanredna konferencija za medije na kojoj su se javnosti obratili kapiten ekipe Ivan Miladinović, najbolji strelac tima Miroslav Lečić i sekretar stručnog štaba Ivan Radivojević.

Sekretar stručnog štaba i pomenuti fudbaleri predočili su javnosti da se u Vranju juče dogodio veliki skandal i da je Jagodina istrpela veliku nepravdu.

"U istoriji Jagodine se nije dogodilo ono što se juče dešavalo u Vranju. Tolika količina nekorektnosti, pretnji, sudijskih grešaka i primitivizma navijača, svih aktera domaćeg tima, mislim da do sada nije zabeležena u ovom rangu takmičenja" kazao je Ivan Radivojević.

Utakmica 25. kola Prve lige Srbije između Dinama i Jagodine završena je trijumfom domaćeg tima koji je drugi pogodak postigao iz spornog penala u nadoknadi vremena.

Akteri meča iz tabora gostujućeg tima tvrde da je meč trajao 100 minuta, a Jagodina je meč završila sa devetoricom na terenu usled dva crvena kartona koje je sudija Milan Mitić pokazao Dušku Dukiću i Naemeki Ajuruu.

Jagodinci se nadaju da će nadležni organi reagovati i da dešavanja u Vranju neće proći nekažnjeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JamesHeavy
Saturday, 06.05.2017
00:43

Procitao sam pre par dana jedan komentar i potpuno se slazem, a glasio je otprilike: hajde da na pocetku sezone odredimo ko osvaja ligu pa da na miru gledamo dobar fudbal tokom sezone. Dodao bih tu jos da se zna i ko ispada, pa onda kao sto je vec receno, da odgledamo fer-plej, dobar fudbal do kraja sezone. Iskreno domaci fudbal me ni malo ne dotice. Ponekad ako bas nemam pametnija posla odgledam derbi jer sam po rodjenju navijac jednog od dva najveca kluba ali verujte, rezultat na kraju mi apsolutno nije bitan. Zao mi je sto zbog divljastva na tribinama ne smem da povedem dete na stadion ali tako je kako je, valjda ce nekada biti bolje.

avatar
Dejan Djordjevic_fb
Friday, 05.05.2017
07:47

Trebalo bi momci iz Jagodine da se pitaju zasto je to tako ispalo?Kapiten je jos u prvom poluvremenu vukao za ruku sudiju sto je nedopustivo,igrac sa brojem 2 je bez ikakve potrebe udario po licu domaceg igraca dok je lopta bila na suprotnoj strani terena,Ajuru dobio crveni karton tek posto je OSAMARIO treceg igraca ispred sudije da ne pominjemo da je trener 2 puta ulazio u teren na sasvim drugu stranu od svoje klupe,i na kraju penal koji je golman u stilu Bajkovica(iz one utakmice u Francuskoj)bukvalno nepotrebno oborio domaceg igraca dok je lopta bezala u gol aut u 98 min...stoji da je sudija od starta ispustio tok utakmice iz svojih ruku ali su u najvecoj meri tome kumovali igraci Jagodine koji su u mec usli sigurni u sebe da nikako nece izgubiti...

avatar
RedDevil89
Thursday, 04.05.2017
22:13

Ovakve situacije su odgovor zašto ne pratim domaći sport. Nemaš više za koga srce da daš.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 04.05.2017
18:53

Pamtimo mi još Bondžulića kad je poklonio loptu Kaduu već na samom početku i legao...pa posle izjednačenja i kiksa našeg Bajka boljeg od Bufona u istom napadu ponovo kiks....ovo čeka još dosta sličnih a OFK je prava mera. ,

avatar
Me1919
Thursday, 04.05.2017
18:34

Oslonite se na Fss i njihove komisije,oni su jako pouzdani

avatar
Z
Thursday, 04.05.2017
17:34

Pa, pogledajte sta se desilo u Smederevu pre par dana...pogledajte ko je na celu FSS-a, a ko je bio pre njega, pogledajte ko vodi 2 najveca kluba u drzavi, a ko je bio pre njih... Najistaknutija imena domaceg fudbala: Arkan, Bata Kan Kan, Aca Bulic, Djuric....sta vam je cudno?