Jagodina prepolovila budžet za 2016. godinu

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
14:25
Izvor: Beta

Predsednik FK Jagodina Goran Milanović obelodanio je da će budžet tog superligaša za 2016. godinu biti upola manji u odnosu na tekuću godinu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Budžet Fudbalskog kluba Jagodina za 2016. godinu biće upola manji od ovogodišnjeg jer klub mora da se prilagodi tržišnim uslovima poslovanja, izjavio je predsednik FK Jagodina Goran Milanović.

"Moramo da se prilagođavamo novim uslovima na tržištu. To podrazumeva da živimo i radimo od sopstvenog proizvoda. U prethodnom periodu lokalna zajednica je učinila sve da možemo da pređemo na tržišni način poslovanja. Izgradila je moderne terene, stadion i stvorila uslove da možemo da se bavimo proizvodnjom fudbalera i od toga da živimo", rekao je Milanović.

Na taj način klub će se pripremiti za predstojeću privatizaciju koja je jedino rešenje za spas fudbala u Srbiji, ocenio je Milanović.

"A da bi nekome uopšte bili interesantni za eventualnu kupovinu moramo biti stabilni, u prvom redu u organizacionom smislu jer samo dobro organizovana firma može da napravi dobar proizvod što je krajnji cilj", istakao je Milanović.

Upravni odbor FK Jagodina je na svojoj sednici u petak razmatrao trenutnu situaciju u klubu, kao i trenutno finansijsko stanje.

Pored toga razmatran je predlog predsednika kluba Gorana Milanovića o novoj strategiji razvoja i reorganizaciji svih struktura od sportskog sektora do marketinga.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke