Jagodina - Mitošević 'žrtva' finansijske krize

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.04.2015.
11:11
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Jagodina odlučio se za veoma čudan potez u trenutku kada klub ne beleži željene rezultate. Uoči završnice sezone "Ćurani" su poslali jednog od najvažnijih igrača veznog reda na pozajmicu u Kazahstan.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici ne igra na nivou prethodnih sezona o čemu svedoče i rezultati ostvareni na startu prolećnog dela sezone u domaćem šampionatu ali i u prvoj utakmici polufinala Kupa.

Izlazak u Evropu za sada ne deluje kao realna mogućnost a klub je pritom otežao posao ekipi i stručnom štabu više nego čudnom odlukom. Uoči završnice sezone Jagodina je prosledila Vuka Mitroševića na pozajmicu u kazahstanski Kajsari.

"Mladog vezistu smo morali da damo na pozajmicu jer nam finansijska situacija u klubu diktira tako nešto. Kada u julu bude istekla pozajmica videćemo krajnji epilog. Ukoliko zadovolji i ostane onda će i iznos obeštećenja biti veći" rekao je gensek FK Jagodina Slavko Gajin.

Jedan od najvažnijih pojedinaca u timu Sima Krunića provešće na pozajmici u Kazahstanu narednih šest meseci a Jagodina će za taj period dobiti određena sredstva čak i ako Mitošević ne ozvaniči transfer u Kajsari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke