Jagodina - Lepo je pobediti Partizan, ali treba pobeđivati i ostale

Autor: Beta Beta
utorak 28.10.2014.
16:44
Izvor: Beta

U susret utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv kragujevačkog Radničkog, trener Jagodine Simo Krunić svestan da su njegovi igrači umorni od utakmice sa Partizanom, ali u tome ne želi da traži opravdanje.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da su njegovi fudbaleri "istrošeni" posle utakmice s Partizanom, ali da u utakmici osmine finala Kupa Srbije nisu dozvoljene "ni greške, a ni umor".

"Igramo Kup utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca, gde ne odlučuje ni pozicija na tabeli, a ni trenutna forma. Znamo da su Kup utakmice uvek pune iznenađenja i mi smo svesni da nas očekuje izuzetno teška utakmica jer je i protivnik željan dobrog rezultata i daljeg prolaska u 1/4 finale", kazao je Krunić.

Posle pobede nad Partizanom u Super Ligi Srbije fudbaleri Jagodine gostovaće ekipi Radničkog 1923 u osmini finala nacionalnog Kupa.

Po njegovim rečima, Jagodina će učiniti sve da opravda rezultat protiv Partizana.

"Mi moramo izvući pouku iz nekih prethodnih utakmica gde se pokazalo kod dosta ekipa da je posle velikih uspeha usledio pad. Moramo sve učiniti da opravdamo ovaj rezultat protiv Partizana i da sve uradimo da nas ne iznenadi Radnički iz Kragujevca, svesni smo da smo istrošeni posle ove utakmice protiv Partizana i da će biti jako teško ući čvrsto u ovu utakmicu, ali fudbal se nastavlja i ne živi se od jedne utakmice", rekao je Krunić.

On je ukazao da je velika odgovornost pred ekipom Jagodine jer Kup mnogo znači za taj klub.

"Umor sigurno nije opravdanje, ali moramo smoći snage da tih devedeset minuta izguramo sto bolje možemo. Poštujemo Radnički i njihova trenutna pozicija nista ne znači, jer poznajemo dosta igrača iz te ekipe. Znamo naš cilj i verujemo u prolaz", rekao je fudbaler Jagodine Milan Milinković.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Radnički 1923 - Jagodina igraće se u sredu u 13.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke