Jagodina dovela Nemanju Arsenijevića

Autor: Beta Beta
petak 15.08.2014.
15:32
Izvor: Beta

Fudbalski klub Jagodina dobio je još jednog novog igrača - napadača Nemanju Arsenijevića, za koga je trener Mladen Dodić rekao da je najveće pojačanje u ovom prelaznom roku.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Arsenijević ima 28 godina, a u Jagodinu je došao iz Novog Pazara.

Pre toga je igrao za Slobodu iz Užica i OFK Beograd.

"Mislim da je naše poslednje pojačanje ujedno i najveće. Očigledno je da želimo da što jači uđemo u prvenstvo, ambicije su nam velike
", kazao je Dodić.

Arsenijević je sa Jagodinom potpisao ugovor na godinu i po dana. On neće moći da igra sutra protiv Crvene zvezde, već od narednog kola.

"Drago mi je što sam stigao u klub koji je medju prva tri kluba u zemlji. Prošle godine su završili na trećoj poziciji, osvajali su Kup, prošle godine su igrali finale Kupa, konstantno izlaze u Evropu, što mnogo govori o ozbiljnosti kluba", kazao je Arsenijević.

Prema njegovim rečima, uvek visoke ambicije i ciljevi fudbalskog kluba Jagodina poklopili su se s njegovim planovima, a na dolazak je uticala i činjenica da njegov rodjeni brat Filip takodje igra za ovaj klub.

"Posle dužeg vremena ću igrati s njim, zbog čega mi je izuzetno drago. Meni ostaje da se što brže uklopim u ekipu", kazao je Arsenijević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke