''Ja garantujem za ovog dečka!'' Sećate li se ovih reči? Njegov gol je večeras presudio!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.11.2017.
23:51
Izvor: Sportske.net

Još jedan pogodak Ivice Ilieva kada su transferi u pitanju. Mnogima to u početku nije bilo jasno, morao je da govori povišenim tonom na njegovoj promociji, ali večeras se potvrdilo koliko je (opet) bio u pravu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nije nam namera da bilo koga iz ekipe Partizana posebno izdvajamo, svi su dali ogroman doprinos trijumfu nad Jang bojsom (2:1), ali gol koji je presudio postigao je momak koji je od mnogih krajem leta nerado dočekan po dolasku u Partizan.

Sećate se verovatno i onog transparenta koji mu je bio upućen, kao i reakcije sportskog direktora Ivice Ilieva kada ga je promovisao u novog napadača Partizana i njegove poruke podrške ovom fudbaleru: ''Ja garantujem za ovog dečka''.

Ognjen Ožegović je sve pritiske izdržao i večeras je baš njegov gol bio odlučujući.

Posle meča je na pitanje novinara to prokomentarisao i otkrio kako bi voleo da ga navijači ubuduće zovu.

''Ne znam kako će da me zovu... Ožegol, može, takav nadimak sam imao i pre i sviđa mi se taj nadimak. Ja o tome ne razmišljam već dugo, stvarno imam podršku i sa Juga, Istoka, Zapada, od svih Grobara...

Ja sam samo postigao taj odlučujući gol, ali hvala i celoj ekipi što su me učinili najsrećnijim čovekom na svetu. A najsrećniji sam jer sam video i Jug i Zapad i ceo stadion kako zajedno navijaju''
,
istakao je Ožegović.

U Humskoj sada već mogu da razmišljaju i o žrebu, iako ima da se odigra još jedno kolo.

''Voleo bih što jačeg protivnika, što atraktivnijeg, pa da vidimo gde smo. Mi smo i mlada i neiskusna ekipa, ali smo, s druge strane pšokazali i da smo veoma iskusni.

Evo, oni su ispred Bazela, a Bazel je juče dobio Mančester'', istakao je Ožegović.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Friday, 24.11.2017
13:12

Mislim da sa ovim timom,u nastavku trke,nemamo šta da tražimo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 24.11.2017
10:53

Budimo realni, lako je garantovati za jednog igraca koji je prosao kompletnu Zvezdinu skolu fudbala.

avatar
Dolina cupova
Friday, 24.11.2017
16:15

Prosao Zvezdinu skolu? Pa na njega je ponosna cela Srbija, srpski narod i srpska dijaspora!

avatar
Forza RoSs0neri
Friday, 24.11.2017
02:38

Au kad se setim kako su ga pljuvali i zvizdali momku bez razloga...

avatar
Malo veliki covek
Friday, 24.11.2017
13:34

Nije bas bez razloga, ali kada je vec stigao u Partizan, trebali smo odmah da mu damo podrsku, jer je dolaskom postao jedan od nas.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Friday, 24.11.2017
01:51

Ma kod ovog gola najmanje zasluge ima Ozegovic, a najvise Pantic, kao i Djukic koji ga je ubacio. Pantic najzad pokazao zasto vazi za tako velikog bisera, ocekujem njega i Tosica protiv Dinama, Jankovic izuzev ove dve utakmice protiv Jang bojsa ni jednu u Evropi nije odigrao kako treba, nije se ni video ni u jednoj.

avatar
Malo veliki covek
Friday, 24.11.2017
13:37

Slazem se da Ozegovic ima najmanje zasluge, ali se ne slazem za Pantica. Lepo se ubacio Pantic, na vreme krenuo da trci, ali Tawamba je taj koji ga je pronasao i progurao loptu izmedju 3 protivnicka igraca i golmana do Pantica koji je lepo vratio loptu nazad u sredini kaznenog.

avatar
trifun
Monday, 27.11.2017
06:06

Pa kako čoveče Petroviću dodje do zaključka da je Ožegović najmanje zaslužan za gol.Pa ovo ni deca iz prvog razreda osnovne škole ne bi lupila. U prelepoj akciji učestvovala 4 igrača i ti kažeš strelac gola najmanje zaslužan.Jesi li bio pijan kad si to pisao,navijaš li za Zvezdu ili si iz tvrdog jezgra Partizanovih navijača koji su rekli da nikada neće prihvatiti Ožegovića,ma šta uradio.

avatar
Dolina cupova
Friday, 24.11.2017
16:13

Pantic ima zasluge za oba gola. Kod prvog je prekrsaj napravljen nad njim, a kod drugog...vrhunska asistencija! 90% iskusnijih igraca bi sutirali, svi su to ocekivali, a usledila je izuzetna asistencija. Da se Djukic opredelio za Sumu, nebi pobedili! Pantic je jedan od najboljih nasih igraca, ako ne najbolji i mora igrati mnogo vise!

avatar
Friday, 24.11.2017
01:22

Da Iliev nije tada tako reagovao ko zna kakav bi Ožegović danas bio jer bi ga određeni mediji blatili i ciljano usmeravali navijače protiv njega. Ilievu svaka čast, retko kod danas tako hrabro izlazi sa stavovima u sportu, a osim toga svaka mu čast što je napravio ogroman deo i najvažnije šrafove ovog tima koji je eto 1 od 6 koji su uspeli da prezime u Evropi u istoriji kluba.

avatar
Friday, 24.11.2017
01:00

ja garantujem za ovog decka Ilijeva :)

avatar
Stefan Lazović
Friday, 24.11.2017
00:57

Sto nekom daljom upotrebom mozdanih vijuga hoces reci da ste vi bolji od mancestera :D

avatar
Poznavalac
Friday, 24.11.2017
08:20

po logici stvari tako ispada..

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 24.11.2017
10:21

Sto nas dovodi do toga da su i trofejniji,poznatiji svakako 😂😂😂