Izolacija sve duža, a Pižon u sve boljoj formi! Evo kako mu to uspeva...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2020.
12:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdina legenda našla pravi recept kako da prebrodi ove karantinske dane.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ovog vikenda na snazi je najduži policijski čas u našoj zemlji od početka pandemije koronavirusa, što je dodatna mera zaštite stanovništva od daljeg širenja ovog virusa sa kojim se bori čitav svet.

Nevezano za ovaj vikend, Zvezdin legendarni fudbaler, kasnije i trener Vladimir Petrović Pižon trudi se da što je više moguće poštuje preporuke lekara.

''Mogu da šetam, ali nije vreme da ljudi olako shvate ovu pandemiju korona virusa. Bezbednije i za nas i za sve koje volimo je da ostanemo kod svojih kuća, smanjimo te fizičke kontakte koliko god možemo i pazimo na zdravlje'', objašnjava Pižon u razgovoru za Zvezdin klupski sajt.

Kod kuće ne samo da mu nije dosadno, nego je i sve više fizički aktivan.

''Kupio sam davno dobar kućni bicikl i dnevno izvozam preko 20 kilomatara. Odredim sebi dobar tempo da se ne umaram previše i 90 minuta vozim pa dokle stignem. Bicikl je za moje vršnjake mnogo bolji od džoginga jer vam ne trpe kolena i zglobovi, a nama fudbalerima je to u poznim godinama slaba tačka.

Taj trening mi je dovoljan i verujte da sam prezadovoljan u kakvoj sam formi. Šalim se i kažem da sam sada spreman kao i ostali igrači pa mogu i da zaigram ponovo...'', poručuje četvrta ''Zvezdina zvezda''.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke