Iznenađenje za crveno-bele - Robert Prosinečki!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.07.2018.
16:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Popularni Robi koristi svaku priliku da pokaže privrženost klubu u kojem se proslavio.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dok se nova sezona za Zvezdine prvotimce polako zahuktava, njeni omladinci i kadeti su i dalje na pripremama. Obavljaju ih u Termama Čatež, u Sloveniji, gde ih je u sredu iznenadio proslavljeni Zvezdin fudbaler kasnije i trener Robert Prosinečki. Kako se navodi na Zvezdinom sajtu, Robi je crveno-belima poželeo srećnu i uspešnu sezonu.

Omladinci se ujedno pripremaju i za izlazak na evropsku scenu, za kvalifikacije za Ligu šampiona, a po odlasku iz Slovenije 24. jula, očekuje ih put u Švajcarsku, gde će od 27. do 29. jula učestvovati na jubilarnom petom međunarodnom turniru u Bazelu.

Crveno-beli će na tom turniru imati priliku da odmere snage sa vršnjacima iz Fulama, Notingem Foresta, Hamburgera, Bajer Leverkuzena, Jang Bojsa, Bazela i Japanske univerzitetske selekcije.

Što se tiče kadeta, oni će danas odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv vršnjaka iz ljubljanske Olimpije, a sedam dana kasnije protivnik će biti Krka. U Sloveniji ostaju do 29. jula, a posle povratka u Beograd će uslediti poslednje pripreme pred početak sezone, koji ih očekuje sredinom avgusta.

Na kraju, pogledate i kompletan spisak igrača koji ovih dana rade u odličnim uslovima u Termama Čatež.

Omladinci: Ajdinović Edin, Adžibaba Nenad, Burmaz Borisav, Velikić Luka, Gordić Miloš, Dedijer Marko, Đorđević Mihajlo, Eraković Strahinja, Ivanović Andrej, Jankulov Georgije, Jovičić Đorđe, Jočić Bogdan, Kovačević Mladen, Krstović Luka, Kupusović Njegoš, Kukolj Đorđe, Milikić Marko, Milisavljević David, Pavlović Uroš, Puletić Aleksa, Pupović Andrej, Radosavljević Mateja, Rajović Andrija, Savić Luka, Savić Nikola, Stajić Nikola, Stojanović Mateja, Stojančić Ilija i Šejić Uroš.

Kadeti: Babić Ilija, Bogdanović Vuk, Vasiljević Filip, Guteša Ivan, Đuričković Uroš, Eleven Edvin, Likić Aleksandar, Maksimović Stefan, Matić Aleksa, Mladenović Strahinja, Njamculović Nikola, Pantović Miloš, Perduv David, Piplica Petar, Pisar David, Prijović Vladimir, Radivanović Dušan, Radulović Andrija, Ranđelović Miloš, Sekulić Andrija, Tošković Pavle i Ćopić Marko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke