Iznenađenje, Partizan večeras igra još jedan meč, ima i prenos!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.07.2020.
12:06
Izvor: Sportske.net

Meč sa Proleterom bio je generalna proba pred start nove sezone, ali...

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Za crno-bele nova sezona počinje u subotu, utakmicom protiv Napretka u Kruševcu, ali pre toga će ekipa Sava Miloševića još jednom na teren.

Iako je uspešno odrađena generalna proba protiv Proletera (4:0), iz Partizana su jutros najavili da je za večeras planiran još jedan meč.

Kako je saopšteno novinarima, ukoliko sve bude kako je planirano, večeras od 17:30h crno-beli će odmeriti snage između sebe, odnosno sa igračima koji imaju manju minutažu.

Uz to, najavljen je i direktan prenos na Partizanovom YouTube kanalu.

Ovu praksu Partizan je imao i tokom onih prolećnih priprema posle vanrednog stanja, kada su crno-beli takođe odigrali jedan meč između sebe u Humskoj.
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Wednesday, 29.07.2020
15:12

Kad se sve unormali (mislim na Covid), organizovati što više mečeva sa timovima jačim od FKP, pošto na to nisu navikli. Pa i protiv klubova iz regiona, samo ne kvaliteta banjalučkog Borca.

avatar
Lalat Ozriničlć
Wednesday, 29.07.2020
14:45

Лалат има да разбија

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.07.2020
13:23

Najkvalitetniji fudbal prosle sezone u Srbiji se mogao videti u prijateljskim utakmicama Partizana protiv Partizana. Ukoliko Partizan zeli da napreduje i da se pripremi za Evropu mora da se priprema protiv protivnika ravnih sebi ili boljih od sebe, protivnika sposobnih da ga nateraju da testira i vezba sve faze igre i koji ce izvuci maksimum iz igraca. Sa protivnicima iz SL to nije moguce jer se protiv Partizana opredele da igraju bunker, igraju destruktivno koristeci se sredstvima koja su u Evropi kaznjiva, a kada izadju visoko i pokusaju da igraju obicno se raspadnu protiv Partizana. Posto je u vreme pandemije tesko organizovati medjunarodne prijateljske utakmice sa protivnicima dostojih Partizana, Partizan je prinudjen da igra sam protiv sebe.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 29.07.2020
12:30

lalatovic protiv vujacica, smiljanic protiv smiljanica (igrace prvo za jedne pa za druge), kramer protiv kramera