Iznenađenje! Partizan ostaje bez jednog od najboljih, evo koliko će zaraditi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
19:06
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Iznenađujuća vest stiže iz Partizana u finišu zimskog prelaznog roka!

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Očekivalo se da će se ofanzivni vezista Partizana Marko Janković 1. februara priključiti ekipi na pripremama u Beleku, ali od toga izgleda neće biti ništa!

Prema poslednjim informacijama, Janković je završio svoju misiju u Partizanu, a kako večeras prenosi ''Telegraf'', karijeru će nastaviti u italijanskom SPAL-u, sa kojim su crno-beli već imali dobru saradnju, kada je istim putem krenuo i Brazilac Everton Luiz pre godinu dana.

Pomenuti izvor navodi da su čitavog dana trajali intenzivni pregovori predstavnika dva kluba, da su Italijani želeli da spuste cenu, ali su na kraju, izgleda, opak pristali na ovbeštećenje od 1.8 miliona evra.

Nepovoljna okolnost po Partizan je što će polovina te sume pripasti Olimpijakosu, odakle je Janković došao u Humsku.

Sportske.net/Nikola Krstić
Marko Jankovic

U svakom slučaju, crno-beli će ove zime ipak uspeti da koliko-toliko napune kasu, s obzirom da se još uvek nisu realizovali očekivani transferi Saše Zdjelara u Bordo i Svetozara Markovića u Đenovu, što ne znači da se to neće ostvariti u finišu prelaznog roka.

Kada je u pitanju Marko Janković, možda se ove zime i nije očekivao njegov transfer, imajući u vidu da je nedavno imao operaciju mišića trbušnog zida i da se tek oporavio, ali su Italijani, očigledno, odlično upoznati sa njegovim kvalitetima i smatraju da im može pomoći da obezbede opstanak i ove sezone u Seriji A.

Janković je u zimu 2017. sa crno-belima potpisao ugovor, koji važi do juna 2021. godine, a jesenas je za Partizan odigrao 21 meč, postigao dva gola, uz osam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Terzic_fb
Wednesday, 30.01.2019
23:47

kakvi umetnici zaradili 400000 hiljada posto su ga za pola miliona otkupili,bar samoprozvanog mesija driblera koji nikom neda loptu necu vise gledati

avatar
Strah
Wednesday, 30.01.2019
21:41
avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 30.01.2019
20:27

Očekivano,korektno sa obe strane.Momku sve najbolje.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 30.01.2019
20:20

Markovic odlazi, a vuletic i vazura pevaju ''My way''...

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 30.01.2019
20:18

Ma ispalo pola para u Jadransko more dok su ih prenosili. Smešno je da prodaju jednog od najboljih za cifru koju su dali za Sumu i još ako treba da dele.