Iznenađenje - Četiri nova igrača u ekipi Partizana!

Autor: Darko Mitrović
petak 22.03.2019.
11:41
Izvor: Sportske.net

Hoće li se nametnuti?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Prvenstvena pauza uveliko traje, što stručnom štabu Partizana pravi određene probleme, jer ne može da računa na čak devetoricu igrača koji su u različitim reprezentativnim selekcijama.

Kako bi se taj problem premostio, crno-beli su odlučili da prvom timu priključe četvoricu svojih talentovanih omladinaca koji će tokom aktuelne pauze trenirati sa prvim timom Partizana.

U pitanju su fudbaleri iz generacije 2001, i to: Slobodan Stanojlović (levo krilo), Stefan Radmanovac (desni bek), Lazar Pavlović (centralni vezni) i Aleksa Janković (krilo).

Njihov vršnjak Strahinja Pavlović se ovog proleća već izborio za ulogu startera u Partizanu, pa će narednih dana i ovaj kvartet imati priliku da se nametne stručnom štabu, pa možda i duže ostane uz prvotimce.

Prošle godine je slično bilo i sa Svetozarom Markovićem (2000. godište), koji je sada već iskusni prvotimac crno-belih.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 22.03.2019
23:18

Radmanovac, Stanojlović, Janković - gledao sam ih i sjajno je što se polako priključuju. O Lazaru Pavloviću - ne znam, voleo bih da mi *Kolateralna šteta* koji ga očigledno zna ili neko drugi (Mr. Rev?), kaže neku reč.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 22.03.2019
17:47

O Lazaru Pavloviću i Stefanu Radmanoviću sam pisao kada je Bata objavio spisak na koje igrače računa na zimskim pripremama i pitao se zašto ih ne vodi na pripreme

avatar
Čerek B.
Friday, 22.03.2019
13:42

Ovo su trebali da urade istog momenta kad su shvatili da od titule nema ništa. Em bi afirmisali nekoliko mladih igrača i povećali im cijenu na tržištu em bi iskusniji igrači bili svježiji za kup takmičenje gdje je Partizan još u igri za trofej.

avatar
paok
Friday, 22.03.2019
15:08

Ne mozes bas da imas 10 klinaca u ekipi, mozes ali da su kvalitetni. Pitanje je kakvi su momci jer koliko vidim ni skola nam nije nista posebno bar ne ovom momentu.

avatar
Čerek B.
Monday, 25.03.2019
14:25

Naravno, ne možeš imati ni jednog ako nije kvalitetan. Partizan realno nije konkurentan Zvezdi ove sezone (ne pričam o derbijima i pojedinim utakmicama Partizana), ispostavilo se da nije konkurentan ni Radničkom. U datoj situaciji, po meni je bolje da je "forsirao" što više klinaca kako bi skupljali iskustvo a sa druge strane da sportski sektor na djelu vidi na koga može da računa ozbiljno a ko nije za prvi tim. Partizan trenutno nema igrača projektovanog za prodaju a da to nije klinac iz škole (osim njih to su još Rikardo i možda Zakarić), naravno pričam o nekom značajnijem iznosu koji bi se trebao sliti u klupsku kasu. Ja lično bi da sam na čelu Partizana, u prvi tim stavio minimum 5 ili 6 igrača, Kalaba, Marković,Djerlek, Kokir...,jer svakako ne mogu biti lošiji od četvrtog mjesta a bolji od trećeg. naravno, neke utakmice bi igrao nominalno najjači tim ali sve ove utakmice koje sada nemaju VELIKI rezultatski značaj bi igrali ovi momci.