Izgleda da više nema dileme, Zvezda izabrala Milojevićevog naslednika?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.12.2019.
00:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Rasplet veoma blizu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nije bez razloga Vladan Milojević posle meča sa Čukaričkim u nedelju rekao da mu je to bila najdraža utakmica i najdraža pobeda od dolaska u Zvezdu.

Poruka je bila jasna, i pored važećeg ugovora Milojević je odlučio da stavi tačku na veoma uspešni dvoipogodišnji period na klupi srpskog šampiona.

Početkom ove nedelje Milojević je vodio razgovore sa čelnicima kluba o mogućnostima nastavka saradnje, ali prema informacijama koje su se pojavile u sredu uveče, izgleda da do dogovora nije došlo.

Tako 'Žurnal' večeras već otkriva da najverovatnije više nema dileme oko izbora Milojevićevog naslednika i da će to biti Dejan Stanković, o kome se u tom kontekstu još u utorak pisalo.

Pomenuti izvor navodi da su u sredu sa Stankovićem obavljeni razgovori i da on ima želju da prihvati ovaj izazov.

Proslavljeni reprezentativac je tokom dosadašnje trenerske karijere radio kao pomonik Andrei Stramaćoniju u Udinezeu, a nedavno je počeo da radi sa mlađim kategorijama Intera.

Njegova ljubav prema Zvezdi nikada nije bila sporna, pa ne sumnjamo da će, ako zaista bude imenovan na tu poziciju, sa ogromnim motivom obavljati posaošefa struke crveno-belih.

Ali, da sačekamo još malo, u četvrtak bi trebalo da iz Zvezde stigne zvanična informacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dr Milojević
Thursday, 19.12.2019
12:23

Šteta, mi smo šampioni u teranju onih koji valjaju.

avatar
LFC*19
Thursday, 19.12.2019
11:09

Ovako sa strane, Milojevic ide niko ne zna zasto. Navijaci se vjerovatno pitaju isto, imaju poneki neke argumente mizerne pri onome sto je Miloje uradio. Zasto dolazi veliki Dejan Stankovic? Pored toga sto je veliki zvezdas i licnost, dolazi da ne bi niko postavio pitanje zasto ide Miloje. Ljudi zasto ide Miloje, da li jedan delija zna? Naravno da ne. Ja samo vidim da Miloju nije pravo ovo sto je maknut, a Dejan je neiskusan, sigurno nije bolji od Miloja, ali ima jednu drugu dimenziju, magnet je za igrace i u Evropi je najvece ime sa ovih prostora od aktivnih nasih fudbalskih radnika. Zasto ide Miloje?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.12.2019
18:35

Severna Koreja.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.12.2019
10:16

Pravicemo mi Miloja od brata

avatar
Don Silvio
Thursday, 19.12.2019
10:13

Nadam se da grijesim, ali protrosice jednu legendu kluba jako brzo.
Ocekivanja javnosti su prevelika i nerealna, mislim da Deki nece moci ispratiti kontinuitet koji je napravio Milojevic i ako se na leto neudje u nekou grupu od evropskih takmicenja Deki ce tu zavsiti svoj mandat, aMilojevica ce onda praviti od blata i ovi sto ga sad smenjuju

avatar
Le Tissier
Thursday, 19.12.2019
10:06

Izgleda da veliki Deki Stankovic nije toliko velik cim je pristao da vodi klub koji namesti svaku utakmicu 😆

avatar
Comandante
Thursday, 19.12.2019
09:19

Nije dzaba Terzic najavio gradnju novog stadiona.............treba navijacima baciti prasinu u oci.............

avatar
Comandante
Thursday, 19.12.2019
09:11

Milojevic je postenjacina...............realno,vidio covjek da se kupuju bodovi i titule pa mu se sve zgadilo!!!!!!!!!!!!!!

avatar
koma73
Thursday, 19.12.2019
09:07

Nije on došao nešto da učini Zvezdi, nego je dobio je na poklon veliki klub da se uči za trenera. Tako da te floskule "njegova ljubav prema Zvezdi nikad nije bila sporna" deluju blago rečeno - smešno.

avatar
Nusret Sonki
Thursday, 19.12.2019
08:38

Velika radost grobara je deki stankovic

avatar
carbone
Thursday, 19.12.2019
08:26

Jeste li bre normalni ???? Dekija postujem kao legendu ali Zvezdi treba trener koji ce da je vodi kroz ligu sampiona a ne pocetnik bez iskustva, osim ako niste oterali Miloja da prodate titulu kao sto ste sa Grofom uradili...
Terza , izadji i objasni koliko je Zvezda u plusu i zasto trener nije neko iskusan..Sve je u pravu Zivadinovic

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.12.2019
18:39

Da objasni koliko je zvezda u plusu, a ona je zapravo u debelom minusu ahahaha. Kako neko može da proda nešto što nije njegovo? Koga bi od iskusnih trenera hteo, Živadinovića, Petrovića ili Pižona hahahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 19.12.2019
03:12

Motiv nije sporan, ali za klupu jedne Zvezde potrebno je i iskustvo. Ja licno sam za Lalatovica jer znam da ce da kida, ili za Grofa Bozovica jer on zna kako se osvajaju titule bez pljacke, otimacine i namestanja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 19.12.2019
18:40

"za Grofa Bozovica jer on zna kako se osvajaju titule bez pljacke, otimacine i namestanja" Da li si ti upravo nešto priznao? Reci nam ko ne zna da osvoji titulu iz zvezde bez pljačke, otimačine i nameštanja hahahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 20.12.2019
03:26

Ti dragec opet na vestima o Zvezdi pises o postenju jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan.