Izbori u Partizanu - Za koga je Vujošević?

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.11.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net, Sport

Akltuelni predsednik JSD Partizan Duško Vujošević i pored brojnih obaveza na košarkaškoj sceni, stiže da isprati i aktuelna dešavanja u vezi sa izborom novog rukovodstva fudbalskog kluba ''crno-bele porodice''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 16. decembar, kada bi aktuelno rukovodstvo na čelu sa Draganom Đurićem moglo da posao prepusti nekom drugom, iako postoje i najave da Đurić navodno želi još jedan mandat.

Nešto manje od mesec dana do izbora, zanimljivo je čuti stav prvog čoveka JSD Partizan Duška Vujoševića, koji se proteklih godina uključivao u rešavanje pojedinih problema u fudbalskom klubu.

Mnogi danas smatraju da je Vujošević i dalje blizak sa Draganom Đurićem i da bi možda mogao javno da ga podrži, ukoliko bi se ovaj odlučio za još jedan mandat, ali u intervjuu današnjem ''Sportu'' na ovu temu, iskusni košarkaški stručnjak smatra da je ipak došlo vreme za nove ljude na čelu Partizana!

''Đuriću svakako pripada deo zasluga za dobre rezultate u proteklom periodu, ali koliko mi je poznato, on ne želi da se ponovo kandiduje i ja ga u tom stavu potpuno podržavam. Došlo je vreme da se nove snage uhvate u koštac sa brojnim problemima poput pitanja vlasništva stadiona, ali i rešavanja brojnih finansijskih problema, kao i pomoći ostalim klubovima JSD Partizan'',
jasan je Vujošević.

Kao potencijalni naslednik Dragana Đurića pominje se nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković, ali Vujošević smatra da bi crno-belima u ovom trenutku najviše odgovarao neko poput - Žarka Zečevića.

Iako je Zečević juče kategorički odbacio mogućnost kandidovanja, Vujošević baš njega navodi kao tipičan primer čoveka koji bi svojim sposobnostima mogao izvede klub na pravi put.

''Pravi model je Žarko Zečević, iz perioda od pre petnaestak godina. Voleo bih da dođe neko sa njegovom energijom, potencijalom, vezama... Ali, biću za svakog legalno izabranog od strane Skupštine i ako prepoznam da želi dobro Partizanu'', poručio je Vujošević.

Ipak, postoji nešto i čega se Vujošević pomalo plaši u celoj priči.

''Ne bih voleo da u klub dođe 'trojanski konj', ili 'kvisling', a sve pod firmom da ima dobre veze sa vlastima, pa da sprovede strategiju po kojoj bi Partizan postao efemerna priča'', zaključuje Vujošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 19.11.2014
10:56

:D :D PA sto ne pustis onda nekog sposobnog na celo JSD Partizan? :) Ti si trenercina, ali gubis konce...

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Tuesday, 18.11.2014
17:07

znaci i vujosevic zna sta se desava ali je nemocan

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 18.11.2014
16:12

Revolt, da ti ovde odgovorim, mi nismo jaka reprezentacija, to dokazujemo od 2010, što pre to shvatimo, biće bolje za nas... Što se tiče izbora za predsednika Partizana, najbolje mislim da bi bilo da dođe Peđa Mijatović koji se još nije potpuno izjasnio oko toga

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 18.11.2014
17:41

Nismo jaki, ali nismo ni u rangu onih reprezentacija:-) Juce je bila Pedjina izjava da trenutno nema u planu nekakvo angazovanje u Partizanu, ali da zato zdusno podrzava Ciru, Savu, Batu, Tumbu itd.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 18.11.2014
15:16

bilo ko da dodje bice bolje resenje od ovih trenutnih iz uprave..samo da im vidimo ledja,unistili su klub u poslednjih 7-8 godina..kakav bre djuric,mile jovicic,taj popovic??njima je bitno samo da imaju za burek i da potkradaju i unistavaju klub..

avatar
bojansamardzic
Tuesday, 18.11.2014
12:54

'Ne bih voleo da u klub dođe 'trojanski konj', ili 'kvisling', a sve pod firmom da ima dobre veze sa vlastima, pa da sprovede strategiju po kojoj bi Partizan postao efemerna priča''.
Mislim da se upravo to, nazalost, desilo sa Zvezdom.

avatar
Smak
Tuesday, 18.11.2014
12:50

Kakva paranoja vlada u Partizanu, o Vujoševiću i da ne pričamo. Kakve su to rečenične konstrukcije, psihijatri bi imali pune ruke posla.

avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 18.11.2014
15:32

Zato Srbiji sa vama kojima ne treba psihijatar je procvetala, a Vujoševiću kome treba psihijatar hvale svi sadašnji i bivši igrači, a rezultati su tu već dugo godina prisutni i u državi i u regionu i na kontinentu.

avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 18.11.2014
15:53

Bas tako,paranoja je prava rec.............Svaka cast za komentar......

avatar
Kiddo
Tuesday, 18.11.2014
11:51

volimo te legendo!!

avatar
Tuesday, 18.11.2014
11:48

Vlast ce odluciti ko ce nam biti direktor, pitanje je samo da li ce taj "novi" izigrati vlast ili ce biti potrcko.