Iz Zvezde poručuju: "Imamo šanse protiv Napolija!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.08.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Pred njima je veliko iskustvo.

www.ecfc.rs
www.ecfc.rs

Povezane vesti

Prve utakmice su na programu 18. ili 19. septembra.

"Biće zanimljivo i uzbudljivo, u jakoj smo grupi sa tri odlična tima radujem se predstojećim utakmicama. Možda rezultatski ne prođemo dobro, ali čemo navijači i mi uživati", poručio je Bratislav Živković, trener Zvezdinih omladinaca, prenosi Žurnal.

Živković je deo svoje karijere proveo i u Italiji, logično raduje se duelu sa Napolijem.

"Igrao sam dugo u Italiji, radujem se meču sa Napolijem takođe mislim da sa njima imamo i najviše šanse za pozitivni rezultat", izjavio je Živković.

Jedan od trenera u klubu Nikola Jelić se slaže sa svojim kolegom i deli mišljenje oko Italijana.

"Definitivno prejaka grupa. Znamo za PSŽ da godinama imaju jednu od najboljih škola fudbala u Francuskoj. Liverpul je snažan, protiv Napolija imamo najveće šanse", završava Jelić.

Tako će "Crveno-beli" imati dva tima u elitnom društvu, a pored Napolija sastaće se i sa Pari Sen Žermenom i Liverpulom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Jovancevic
Saturday, 01.09.2018
00:34

Ko prati omladinsku ls zna da je velika razlika u jačini seniorskih timova i ovih omladinskih.Zvezda ovde pre ima šanse nego seniori da osvoje koji bod.Cesto velikani u seniorskoj konkurenciji imaju jako loš omladinski tim tako da ne mora da znaci da je na primer Napoli ili liverpul jači od zvezdinih omladinaca.Ko prati omladinsku ls zna o čemu pričam.

avatar
Kuma Baba Car
Friday, 31.08.2018
22:45

Realno gledano, ako Zvezda udje defanzivno izgubice svaku utakmicu. Mozda ne sa 3 ili 4 gola u mrezi, ali izgubice, jednostavno niti je tim takav, niti ima kvaliteta za 90 minuta defanzive protiv tako jakih klubova. Sa druge strane ako se budu nadigravali, mozda bude nekih velikih poraza, ali ce pokazati smelost i napredovati, a ko zna, mozda bude i pozitivnih rezultata i iznenadjenja. Sve u svemu, treba iznenaditi sve i nadigravati se sa boljima, to je jedini nacin da se napreduje. Srecno momci!

avatar
BlueMoon
Friday, 31.08.2018
19:49

Napoli je jaca ekipa od Liverpula.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 31.08.2018
19:10

Mudrost nikad nije na odmet, ali mnogi ce se spotaci na nasoj Zvezdi, a ne samo Napoli.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Saturday, 01.09.2018
00:36

U ovoj omladinskoj ls imate šanse možda čak i za prolaz,pogledaj rezultete ls u toj konkurenciji predhodnih sezona,jedino Barsa i Celsi su konstantni od velikih timova ostali su jako loši naspram seniorskih timova.Srecno kako god da odigrate.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 04.09.2018
22:08

Pa bas zato sto su mladji omladinci imate šanse u toj konkurenci nije isti odnos snaga kao u seniorskoj na primer u seniorskoj konkurenciji real ima 3 titule u nizu a u omladinskoj jako ocajnu školu i rezultate,siti isto ima ocajnu školu,ne gledaj po jačini seniorskog tima,pogledaj ako imaš vremena rezultate od osnivanja ls za omladince i da vidiš tamo ko je kakav iznenadi ćeš se.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 01.09.2018
19:09

Kakve bre sanse kad igrama sa mladjim omladincima.