Iz Zvezde ponovo o Dejanu Savićeviću, hoćemo li ga videti na Marakani?

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.01.2021.
11:16
Izvor: Tanjug, Sputnjik

Sukob traje između generalnog direktora "crveno-belih" Zvezdana Terzića i aktuelnog predsednika FS Crne Gore.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da je Dejanu Savićeviću, kao legendi kluba, mesto na Marakani na utakmici protiv Milana i da poziv koji je uputio direktor Zvezdan Terzić svakako važi i dalje, jer je bitan odnos prema klubu, a ne pojedincima.

"Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati", izjavio je Mijailović za Sputnjik.

Kako navodi predsednik "crveno-belih", Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Savićević jedan od igrača koji su obeležili jedan period kluba i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mesto na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici s Milanom, u kome je Savićević igrao po odlasku iz Zvezde.

"S tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima", navodi Mijailović.

Na pitanje da li misli da će se Savićević pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona u okršaju sa Milanom, Mijailović je kratko odgovorio, prebacivši lopticu u polje crnogorskog asa.

Baner 3

"To je njegov izbor", poručio je prvi čovek crveno-belih.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 08.01.2021
23:01

Господине Мијаиловићу Терзић није заслужио да због њега блатиш своје име.

avatar
Dorotej
Friday, 08.01.2021
13:01

Prazne priče, baš "mlaćenje prazne slame" u našom srpskom stilu. Savićević neće doći 1000%. Lepo je rekao i verujem mu na reč. On je sa Terzićem završio. Da na utakmici sedi pored njega, je nezamislivo.