Ivica Iliev u specijalnoj misiji, evo kada stižu JOŠ DVA pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.06.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana ovih dana privodi kraju pregovore sa svim planiranim pojačanjima.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Navijače Partizana danas je obradovala informacija da je rešeno pitanje desnog beka, jer je na toj poziciji angažovan 27-godišnji Rumun Gabrijel Enake, čije je ime uspešno držano u tajnosti u proteklom periodu, s obzirom da se u medijima nije spekulisalo o njemu kao potencijalnom pojačanju Partizana.

Taj posao je sada završen, a sutra u 14 časova i 30 minuta ovaj momak će biti i zvanično promovisan u Humskoj.

Ali, to nije sve, sportski direktor Ivica Iliev užurbano radi da se što pre angažuju još dvojica igrača, jedan na poziciji štopera, a drugi na mestu krilnog napadača i u izjavi za TV Partizan je otkrio i kada se može očekivati završetak još ta dva značajna posla u ovom prelaznom roku.

''Iako se mnogo toga zna, ja želim da ostanem dosledan do samog kraja, kao u svim prethodnim slučajevima pričaću o novom igraču na zvaničnoj konferenciji za medije.

Ali, intenzivno se radi, pregovara se, neka je želja da još dve pozicije popunimo u narednih pet do sedam dana. Možda do kraja ove nedelje bude još jedan potpis, a tokom sledeće nedelje i još jedan.

I neki odlazak na poziciji na kojoj to nismo planirali, neće uzdrmati ekipu, jer je već dovoljno popunjena na svim pozicijama'', zaključio je Iliev koji baš zbog obaveza u vezi prelaznog roka nije mogao da na klupskoj televiziji isprati žreb drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Morao je ranije da napusti emisiju posvećenu žrebu, a voditelj Željko Pantić je konstatovao da Iliev odlazi u ''specijalnu misiju''. Sada čekamo i njen ishod, Iliev je sam postavio rokove...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 20.06.2018
22:09

jos ce ispasti dobra pojacanja :D

avatar
Milorad
Wednesday, 20.06.2018
21:27

Fali jedan ozbiljan krilni napadač po levoj strani. Nemamo ga kako je leo otišao.
Šta li je sa oumaruom?
Desno ćemo se okrpiti valjda nekako...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 21.06.2018
01:54

Kako cemo se desno skrpiti? Tosic (znam da nije krilni napadac, ali, mi bas i ne igramo tako) odlazi, a ostaje nam samo Jankovic koji je takodje predvidjen za prodaju ovog leta. Levo imas Ivanovica, Kokira pa i Pantica, Djerleka i Strahinju Jovanovica, desno jos samo Djerleka i Vakulka (i opet Strahinju), a nijednom od njih to nije izvorna pozicija.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 21.06.2018
11:33

Znači ako ne nađe ništa bolje onda kod nas. A ja već umislio da je konačno skontao da nije sve u parama

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 20.06.2018
20:33

Verovatno je u pitanju Zakarić i onaj španski štoper, no videćemo. Mislim da smo se dosta dobro popunili, još ako ostanemo na okupu do kraja kvalifikacija imamo čemu da se nadamo. Da li neko zna situaciju sa Leonardom?

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 21.06.2018
01:50

Navodno mu je ponudjen nacrt ugovora, ceka se njegov odgovor. Kontam da su spremni da ga cekaju maltene do pocetka avgusta ako ne cak i duze.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Thursday, 21.06.2018
12:13