Ivanovićeva bomba nedovoljna, novi poraz Partizana!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.10.2019.
17:23
Izvor: Sportske.net

Loša igra crno-belih danas na Banovom brdu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan nastavlja da igra loše u domaćem prvenstvu na strani, pošto je danas poražen od Čukaričkog sa 2:1 (1:0).

Loša igra Partizana u prvom poluvremenu, nisu izabranici Sava Miloševića stvarali prilike pred golom Čukaričkog, možda jedina šansa vredna pomena jeste udarac Zorana Tošića nakon duplog pasa sa Sumom kada je Petrović sačuvao svoju mrežu lepom paradom.

Sa druge strane, Čukarički je bio konkretniji i postigao je gol iz prekida.

Nakon kornera koji je, naravno, izveo Docić, najbolji u skoku je bio Šapić za 1:0.

Mogao je Čukarički do 2:0 u 55. minutu utakmice. Tada smo videli odličan napad Čukaričkog, udarac Tedića i odličnu odbranu Stojkovića koji je sačuvao svoj tim verovatnog poraza.

Partizan je daleko bolje zaigrao kada su na teren ušli Đorđe Ivanović i Aleksandar Šćekić umesto Sejdube Sume i Takume Asana.

Igrao se 70. minut kada smo konačno videli i gol u mreži Čukaričkog, tada je Ivanović sve sam uradio, izborio se za udarac sa 25 metara iskosa sa leve strane i pogodio na fantastičan način.




Partizan je ponovo imao šansu preko agilnog Ivanovića koji je na sve načine pokušavao da bude junak ove utakmice, ali mu nije pošlo za rukom.

Imao je i Čukarički priliku, nekadašnja nada Partizana Veljko Birmančević je pokušao, ali je loptu uhvatio Stojković, što se desilo na 4 minuta pre kraja regularnog dela igre.

I onda u 90. minutu gol za Čukarički. Igrać koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, Luka Stojanović, iskoristio je svoju šansu nakon kontre i postavio konačnih 2:1!

ČUKARIČKI: Petrović – Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac – Docić – Birmančević, Kovač (od 80. Đorđević), Kajević (od 69. Stojanović), Endijaje (od 77. Vidosavljević) – Tedić.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić (od 71. Lakčević), Suma (od 59. Šćekić), Asano (od 59. Ivanović) – Sadik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

62 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Wednesday, 30.10.2019
23:03

Decki, ako kanite pobjedit, ne smite izubit!

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 30.10.2019
22:25

Svaki put kad pisem o Partizanu nekako mi nije svejedno, ne samo zbog trenutne situacije i zaostatka u bodovima nego, ne mogu da verujem da jedan navijac Partizana, kritikuje, Milosevica, Sumu, Tosica, ..... da ne idem redom, alo bre momcine, Partizan od Cetvrtka do danas imao tri utakmice, jedan castan i nesrecan poraz od Junajteda, pa su sprsili Spartak, i eto danas se desio poraz od Cukarickog, ne zbog manjka kvaliteta nego umora. Partizan ima najbolje pojedince u ligi (Suma, Tosic, Natho su rang Marina ako ne i bolji) ali sta to vredi kad su umorni, pa ne mogu oni svaka tri dana da daju maksimum, e tu dobijemo i odgovor, Partizan nema roster i TACKA.Koga jadni Milosevic da ubaci u tim, umesto gore navedenih majstora, Koga god ubaci nema da bude dostojna zamena, i naravno da izostace dobri rezultati! Pametujte koliko hocete, zalite se, psujte, sta god hocete radite, ali ova situacija je direktna odgovornost vasih VV i strucnog staba. Nista Partizaniii srecno u narednim kolima,

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 30.10.2019
21:21

Jel su opet pokradeni ovi nasi mucenici?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 30.10.2019
19:49

Pustite komentare da vidimo kukanje, izmisljene aute, ofsajde, crvene kartone. :D

avatar
magister
Wednesday, 30.10.2019
19:10

Dodatak na ionako dug tekst: uvođenje u tim po 5, 6 igrača iz te dolazeće postave za utakmice u LLL značilo bi ipak neku vrstu rasterećenja tih još nezrelih igrača, ali i otvorilo neku vrstu takmičenja. Pritom, Miletić nesporno zna fudbal, ali sa njegove strane i u njegovoj blizini se prečesto svašta dešava. Ako ništa, moralo bi ga se pomalo odmarati. Lakčević, L. Pavlović, pa pre njih Stevanović, možda i Stanojlović, Jovanović, a što da ne i Arambašić u špicu, verovatno bi bili mali rizik, ali bi uneli svežu krv. Uveren sam da bi Kljajić - Pešukić (Lutovac), Vujačić, Dinga, Brežančić - Šćekić, Smiljanić - Lakčević, L. Pavlović, Stevanović - Ivanović, danas pobedili i da ne bismo ni pričali o tome preterano niti to smatrali nečim važnim.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
21:47

Ništa to ne vredi dok ovo 6:03 https://www.youtube.com/watch?v=I0wq9pZH8Os nije faul za Partizan, to se samo Partizanu ne sudi, inače je klasičan faul. Tako je Čukarički došao do 2. gola. I ne vredi pričati o fudbalu kada fudbala nema već ima samo pljačke jer taj najmanji klub na svetu drugačije ne ume.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:31

Mogu li da znam po cemu to nije bio faul pre drugog gola Cukarickog? Kako to mislite da nije bio kad jeste?

avatar
magister
Thursday, 31.10.2019
11:07

>NemanjaaVidiiiicNo1 - Smešno je? Da, to nije faul. Ali kad neko iz kola u kolo, iz utakmice u utakmicu, gleda sudijske nepravde, u najvećem broju slučaja usmerene da se obezbedi interes jednog kluba, onda pomalo i izgubi objektivnost. E onda ga neko dočeka i kaže, evo, primer, ti si neobjektivan.
To je kao da u kafani nekog stalno provociraju, pa kad on na kraju iznerviran skoči i nekontrolisano ćušne sto, pa sa njega padne i razbije se čaša - provokatori kažu - eto, vidi ga, alkos.

Ovo nije faul, ali je u našem fudbalu - loša atmosfera. Istina je da se protiv Partizana igra na život i smrt (tako i treba), a da protiv Zvezde mnogi izađu da *odrade* 90'. Takođe je istina da je Zvezda mnoge utakmice dobila zahvaljujući nizu velikih ili malih sudijskih *grešaka*. Strastven navijač to teško podnosi, to je prirodno.

avatar
magister
Thursday, 31.10.2019
10:03

Mislim da tu nema faula, a nema ni ofsajda (na prvi pogled, iz ovog ugla), što je takođe neko sugerisao. Ima Stojkovićevog bezrazložnog trčanja prema gol liniji!? Ovo bi 99% golmana istrčalo i degažiralo prema napred ili prema autu. Da je normalno *čitao* (sa toliko igračkog iskustva) ovu kontru, pomerao bi se prvo blago prema 16, očekujući neki pas, pa bi, kad bi taj pas došao, bio znatno bliži toj lopti od protivničkog igrača.

U sportu se pobeđuje i gubi. Savo ima dobar koncept, ali i dosta nezrelih igrača, plus Tošića, koji treba da igra poslednjih 30'. Mora da se prizna i istrpi poraz i da se ide dalje.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 31.10.2019
02:01

AHAHAHAH TO FAUL???TO FAUL?? :DDD pa vidim ja kako bi ti da se sudi za tebe,inace ni ivanovic nije trazio faul posto se okliznuo hahahahaha faul :D :D :D :D :D

avatar
The Red Army
Wednesday, 30.10.2019
19:02

Opet ih pokrao sudija posto pojedini navijaci partizana samo to drobe iz kola u kolo 🤷‍♂️ ja im lepo kazem da ih zvezda i ne gleda kao konkurente za titulu i nece ni u prva 3 da zavrse sezonu

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 30.10.2019
19:00

Povratak kralja PM#8 pre 24 minuta
SUDIJE 2:1 PARTIZAN. 1. U 5. minutu kada je Sadik išao ka lopti i sam ka golu zaustavljen je od Šapića udarcem laktom u glavu što je crveni karton po dva osnova: nameran udarac i zaustavlja protivnika u stopostotnoj šansi. 2. Prvi gol Čukaričkog je neregularan jer ga je dao Šapić koji je morao da bude isključen. 3. Drugi gol Čukaričkog nakon prekršaja nad Ivanovićem. 4. Sudija Milanković nije smeo da dosudi očigledan prekršaj nad Lakčevićem na ivici šesnaesterca. 5. Sam sudija je ukrao 10-ak minuta utakmice i obarao tempo koliko je mogao: obe izmene je dozvolio sa suprotne strane da dođu druge aut linije, korneri su izvodili po 2 minuta, a ni kod ostalih prekida nisu brže izvodili. Kokeza odlazi - svi napolje iz srpskog fudbala! Država cela zna ko je zvezda diskrecija!
rekoh ja :D :D

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
21:10

Не верујем да је он то написао, он прати само Звезду.

avatar
magister
Wednesday, 30.10.2019
18:59

Sad samo valja stisnuti zube i - trpeti. Trpeti loše rezultate, trpeti poraze, koji dolaze i pored igre koja izgleda evropskije nego ranije.

Jako je važno i sačuvati hladnu glavu, razum, pokušavati i dalje najviše, ali sad verovatno najviše od mogućeg. U ovom trenutku, čini se verovatnijim osvajanje Lige Evrope nego Ling Long Lige. A znamo da je i to veoma malo verovatno.

Savo radi, po mom mišljenju, jako dobro. Možda mu nedostaje malo iskusniji pristup prvoligaškim mečevima, pa i malo više hrabrosti da na tim mečevima izlazi s kombinovanim timom, za koji tvrdim da je od velike većine timova u LLL - za dve klase jači. Možda i od Čukaričkog. Ali, na terenu se dogodilo nešto drugo. Izašao sa možda i najjačim timom i izgubio.

Stalno sam ovde predlagao taj kombinovani tim, zato što je interesantan, zato što bi čak i u tom drugom timu nastupili igrači koje bi navijači voleli da vide na delu i to u kontinuitetu, mislim da je i Savo tako na početku zamislio, a onda odustao, iz opreza, zbog kikseva koji su se dogodili.

Naš problem je što, osim Tošića, koji je as, kako god na jednoj ili dve utakmice igrao, i Natka, za koga važi isto, osim Zdjelara i S. Pavlovića, koji imaju apsolutni kontinuitet, pa i Uroševića i Ostojića, koji su takođe blizu, kao i Šćekić, Stojkovića se ne mora ni pominjati, ostali igrači, koliko god klase pokazivali imaju oscilacije. Nažalost, to su baš igrači koji treba da iznesu rezultat - Sadik, Suma, Asano, Stevanović, Ivanović, koji se tek sad budi... Sve su to igrači kojima raste cena, jer pokazuju izuzetan potencijal, ali koji još nisu sazreli, nemaju pobednički duh u sebi. Ti igrači stalno imaju obećavajuće akcije, ali im prečesto - malo fali. Kao npr. danas u II p, Sadik bezrazložno utrčava u ofsajd, a da se obuzdao i sačekao sekund, izašao bi sam pred golmana i verovatno ga dao (mada ni to ne bi bilo sigurno). Ili Suma, koliko puta samo povuče i umesto da se odluči za jednostavno proigravanje i spoji saigrača sa golom, on želi atraktivno, kroz noge i meso protivnika, a to - upropasti akciju, pa brzopleti potezi Asana, koji kao da je u nekakvo panici i na 78 obrtaja i u glavi, ne samo u nogama, a to čini neusklađenost sa igrom na terenu...

I pored ove kritike, i razočaranja rezultatima i mestom Partizana, dajem punu podršku Savi i siguran sam da će, uz strpljenje svih, napraviti moćan Partizan. Idemooooo!!!

avatar
Wednesday, 30.10.2019
18:53

Uvek sam se trudio da budem koliko toliko objektivan, pa ću sada reći jedno. Nemojte više da se javljate, vi koji napadate Zvezdu, da je kriminalan klub i da sve utakmice namešta. Da sve utakmice pobeđujete pored Zvezde, da imate isti broj bodova sa Zvezdom a Zvezda da pobeđuje svaku utakmicu na mišiće iz penala u zadnjim minutima, pa hajde da vam neko i veruje. Ali posle poraza od Voždovca, Mladosti, Čukaričkog i ostalih boranija, vi više nemate pravo da se javljate u vezi toga.

avatar
Dorotej
Wednesday, 30.10.2019
18:51

Molim navijače Zvezde da ne komentarišu poraz Partizana i ako je realno očekivanje da ćemo mi biti krivi za njihov novi poraz. Nama se sklanjaju (sklanjalica), sa njima igraju na nož, golmani zaborave da brane, AV diriguje ligom, naređuje sudijama kako da sude i slične nebuloze. Tarzan (dečko iz džungle koji navija za Partizan i redovno pljuje po Zvezdi) izneće analizu koliko im penala nije suđeno (sve bi to Zvezdi sudili), koliko prekršaja Čuke nije sankcionisano, koliko kartona bi Čuka morala da dobije, koliko Čukinih igrača bi sudija morao da isključi i slično. Navijači Zvezde treba da gledamo svoja posla i ne ulazimo u prepirku. Nema šanse da navijači Partizana bilo šta samokritično priznaju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
21:19

Tako je sve kako si nabrojao do poslednje rečenice. Lakat u glavu napadaču Partizana koji bi sam s loptom išao ka golu Čukaričkog nije crveni u 5. minutu za Čukarički nego taj igrač posle toga daje gol. https://www.youtube.com/watch?v=I0wq9pZH8Os 6:03 još jedan lakat u glavu igraču Partizana nije faul već Čukarički daje i drugi gol. Krađa nego šta je nego krađa!

avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:06

Tarzane, nije krađa, oružana pljačka bre. Ima narod pravo kad kaže zna se kome dlake smetaju. A tebi bogami baš smetaju.

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
18:50

Jedan komentar sa kojim sam saglasan u delu koji se odnosi na to da su dva njihova fudbalera bila na polovini Partizana: ''Inače, njihov drugi gol je najverovatnije ofsajd, bio je (pas) preko pola i oba igrača su (verovatno) bila u ofsajdu, taj ugao iz direktnog prenosa nijednom nije vraćen.'' Ja nisam video u direktnom jer mi je ''pukao'' strim po ko zna koji put, a dovoljno je i da je samo jedan bio.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 30.10.2019
20:18
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 31.10.2019
11:47

Ah, ha, ah, ha, ah, ha, ovaj sa svojim nalozima i na vestima o partuizanu pise o Zvezdi, a ja se pitam da li je on svestan koliko nam je talican. To je ono kad ne znaju za cast, postenje, bruku i sramotu.

avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:10

Nemanja nemoj molim te. Iznervirao si Tarzana.

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
21:24

A penal za TSC, je l' bio? Zuti ako ne i crveni za onog koji je odvalio Sadika laktom u glavu? Tu cak ni faul svirao nije.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
21:16

Nije bio ofsajd nego je bio čist prekršaj nad Ivanovićem kod drugog gola Čukaričkog: https://www.youtube.com/watch?v=I0wq9pZH8Os 6:03 ali vi ne znate za sramotu i meni je to potpuno jasno s kim imam posla.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
21:11

Опет кукњава и плакање.

avatar
Superliga
Wednesday, 30.10.2019
18:46

Sta reci? Koju posluku porati? 😂😂😂Za one koji slusaju a necuju, za one koji gledaju a nevide..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Oroginal Savo posle tekme na brdu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
18:39

Чекам да чујем ко им је сад крив.

avatar
REVØLT
Wednesday, 30.10.2019
18:36

Nije mu poslo ni za glavom ako moze tako da se kaze. Dokle vise Tosic i Asano?! Dokle vise Lazar Pavlovic da ne bude ni na klupi?! Zasto nismo doveli Rajkovica dok smo sigurno mogli, on nam nista manje nije bio potreban od Markeca, a realno je i potrebniji?! Savo, ja mislim da te je Ferguson samo malo zajebavao, nisi ti za ovo i vreme je da snosis posledice.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 30.10.2019
21:11

Саво да остане.

avatar
REVØLT
Thursday, 31.10.2019
12:32

Za vas je i on dovoljan.

avatar
Peđa3
Wednesday, 30.10.2019
18:34

Jedva čekam, da čujem opravdanja!???

avatar
petar000
Wednesday, 30.10.2019
18:33

Ne znam sta da kazem. Nekako ne mogu da definisem ekipu. Ponovo vec vidjeno nekoliko puta ove godine, posle dve odlicne utakmice sledi neka ovako gde kao nismo totalno losi, ali smo nedovoljno dobri. Ne znam sta je razlog, ali nekako imamo te amplitude u formi u bukvalno dve nedelje. I ponovo drugi gol primljen jer bukvalno nema igraca pozadi, sto je malo nejasno. Znaci ne igra se na ispadanje pa da odes toliko visoko sa deset igraca. Ista prica kao protiv Vozdovca, pogines da bi izjednacio i onda poklonis pobedu protivniku. Nekako kao da nismo dobra takmicarska ekipa. Igramo mi solidno i sve to, ali neke stvari su kao kod pocetnika. I ponovo ce biti neka situacija da od prvih osam ekipa u ligi dobijamo samo zvezdu i radnicki sto je nedopustivo ako stvarno razmisljas o nekakvoj dominaciji i borbi za nesto. takodje mislim da Milosevic vec nekoliko utakmica lose menja. Suma je morao da ostane jer ako neki igrac moze ni iz cega da napravi nesto onda je to on. Dalje, kasni sa promenom Tosica i svakako je tu morao da udje Filip kad vec nije igrao od pocetka. Ps. Cestitke Cukarickom na vise nego zasluzenoj pobedi ako uzmemo u obzir da smo gubili od ekipa koje nisu pokazale ni deseti deo od onog sto je Cuka veceras. Ovo je definitivno oprostaj od ozbiljnog rezultata ove godine, a iskreno ne znam koliko smo i spremni za tako nesto. Koliko god da se to nekom ne svidja, ali to su cinjenice. Jednostavno nemamo sposobnost da lako i rutiunski dobijamo utakmice i to dolazi na naplatu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 30.10.2019
18:30

SUDIJE 2:1 PARTIZAN. 1. U 5. minutu kada je Sadik išao ka lopti i sam ka golu zaustavljen je od Šapića udarcem laktom u glavu što je crveni karton po dva osnova: nameran udarac i zaustavlja protivnika u stopostotnoj šansi. 2. Prvi gol Čukaričkog je neregularan jer ga je dao Šapić koji je morao da bude isključen. 3. Drugi gol Čukaričkog nakon prekršaja nad Ivanovićem. 4. Sudija Milanković nije smeo da dosudi očigledan prekršaj nad Lakčevićem na ivici šesnaesterca. 5. Sam sudija je ukrao 10-ak minuta utakmice i obarao tempo koliko je mogao: obe izmene je dozvolio sa suprotne strane da dođu druge aut linije, korneri su izvodili po 2 minuta, a ni kod ostalih prekida nisu brže izvodili. Kokeza odlazi - svi napolje iz srpskog fudbala!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 30.10.2019
20:18

Kopiraj komentare i na drugim vestima hahahahaha

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 01.11.2019
22:54

Zadovoljan sam s vama što ste mi fanova, ne mora da prerastate u moje botove kao što ti stremiš ka tome kopirajući mi komentare :D

avatar
Sanchez Bakero
Wednesday, 30.10.2019
18:30

Možeš jednom da izgubiš nesrećno, dva puta, ali ovo već postaje pravilo. Ekipa koja ovako igra - ne zaslužuje titulu. Stojke, hvala ti za sve do sada... da se ne ljubimo.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 30.10.2019
18:28

Gde je deki trbic sa njegovim inteligentim "hahahahaha"? Cekajte nije pobedio cukaricki,sad ce zeljko da nam objasni pokradenih 6 golova,9 ofsajda,20 faulova,i neregularni golovi cukarickog.

avatar
Dorotej
Thursday, 31.10.2019
01:13

Ima li ga Trbić zvani Deki? Izgleda zagrcnuo se od "hahahahaha".

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 02.11.2019
01:17

nema,nestao,ceka sledeci poraz,mnogo je inteligentan pa zato :)