Ivanović: "Najvažnije je pobediti ekipe kvaliteta sličnog tebi"

Autor: Beta Beta
sreda 01.06.2016.
01:05
Izvor: Beta

Bane nije krio zadovoljstvo nakon meča protiv Izraela u kojem je postigao sjajan gol u prvom poluvremenu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da ga raduje današnja pobeda nad Izraelom i da će naredna utakmica protiv Rusije mnogo toga pokazati.

"Pobedili smo i to raduje. Najvažnije je pobediti ekipe koje su kvaliteta sličnog tebi. Ove pripremne utakmice smo bazirani na radu na treninzima i onim što bi selektor hteo da vidi od nas. Naredna utakmica će pokazati koliko smo spremni za kvalifikacije",
rekao je Ivanović novinarima posle utakmice.

Srbija je sa 3:1 pobedila Izrael u prijateljskoj utakmici i tako zabeležila i drugi trijumf od kada je Muslin preuzeo mesto selektora reprezentacije.

Naredni protivnik biće Rusija, kojoj će to biti generalna proba pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Rusija je ozbiljna reprezentacija, ekipa koja ima kontinuitet, mnogo kvalitetnih igrača. To će im biti generalna proba za Evropsko prvenstvo, tako da nas očekuje jako teška utakmica, da vidimo gde smo u odnosu na jednu od najboljih ekipa u Evropi", kazao je Ivanović.

Fudbaler engleskog Čelsija je rekao da je srećan zbog gola protiv Izraela, što mu je bio 11. pogodak u dresu reprezentacije.

Luka Milivojević je istakao da mu je drago zbog nove pobede.

"Na ovom nivou nema prijateljskih utakmica. Jednom smo se opekli, protiv Češke. Želim da zahvalim publici, koja nas je podržala u velikom broju", rekao je Milivojević.

Prema njegovim rečima, cilj mu je da se nametne selektoru i da da sve od sebe i da je na selektoru izbor ko će igrati u kvalifikacijama. "To nije do mene", dodao je Milivojević.

Aleksandar Mitrović je kazao da je pobeda bitna zbog atmosfere u ekipi.

"Nova je taktika, mnogo novih igrača i bitno je zbog atmosfere u timu da smo dobili dve utakmice zaredom. Sada idemo na pobedu i protiv Rusije", kazao je Mitrović.

Napadač Njukasla je dobio posebne ovacije novosadske publike.

"Uvek je lepo kada te ljudi vole, kada ti skandiraju. Lepo je kada dodješ kući i kada igraš za svoju zemlju. Zaista je lep osećaj", rekao je Mitrović.

Srbija će sledeću utakmicu igrati protiv Rusije 5. juna u Monaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scholes
Wednesday, 01.06.2016
13:36

Ne znam koja je poenta uigravati tim sa igracima koji ce imati 33, 34, 35 godina ako uopste i dodjemo do prvenstva u Rusiji.

avatar
Wednesday, 01.06.2016
11:12

Tek jedanaesti gol? Bio sam ubedjen da ih je dao bar petnaest do sada:-) Ovu izjavu za kvalitet nema smisla posebno komentarisati, ekipe koje su sa nama u rangu su Danska i Portugal, a mi smo po dva puta izgubili i od jednih i od drugih, sramota...

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 01.06.2016
12:20

Izhubili sa drugim selektorom, Rusija je nas rang, tako da cekam nedelji da se vidi kako stojimo

avatar
Wednesday, 01.06.2016
12:37

Sa drugim selektorima, Advokat je to bio protiv Danske u Beogradu. Portugal je bolji od Rusije, ali razumemo se...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 01.06.2016
10:44

e moj ivanovicu prvo kazes da izrail ima kvalitet kao nasa reprezentacija pa onda kazes da protiv rusije hoces da vidis gde se nalazimo u odnosu na najbolje evropske reprezentacije..sta ima da gledas na nivou smo izraela

avatar
Wednesday, 01.06.2016
09:53

Gledajuci igrace neko bi rekao sta ovaj prica, ali gledajuci rezultate mi smo u poslednjih sest godina u istom rangu sa Izraelom i Kiprom.

avatar
Terza
Wednesday, 01.06.2016
08:34

Sličnog meni??

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 01.06.2016
06:25

Samo ima jedan mali problem,ako gledamo po imenima,Izrael ne moze da nam parira nikako... :) Nekad smo se radovali pobedi nad Nemcima sada Izraelu...

avatar
fiSTE
Wednesday, 01.06.2016
01:23

Pa ako Izrael ima kvalitet slican nasoj reprezentaciji onda ne trebamo da igramo fudbal.