Ivanović: "Menjao bih dva gola protiv Radničkog za onaj jedan protiv Čuke"

Autor: Pavle Knežević
petak 27.04.2018.
10:18
Izvor: Sportske.net

Junak Partizanove pobede nad Radničkim o prvencima u crno-belom dresu, aplauzima publike, polufinalu kupa...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Đorđe Ivanović je postigao svoje prve golove u dresu Partizana u preokretu i pobedi nad Radničkim od 3:1, ali je osim pogodaka imao i lepu asistenciju za treći gol. Sada bi trebalo mnogo lakše da igra, pogotovo jer su ga neki i osporavali od kada je zimus došao iz Spartaka.

"Nisam se uopšte opterećivao time, jer znam ko sam, znam šta sam, znam šta mogu. Bio je potreban period da se adaptiram. Ne kažem da je sad sve to – to, sutra ko zna šta može da bude, ali pokazao sam da jesam za ovaj klub. Nadam se da ću nastaviti ovako da igram i to je to", rekao je 22-godišnji napadač posle utakmice.

Na opasku da je dao dva gola i da je bio najbolji na terenu, skromno odgovara: "Ako ekipa igra dobro, igram i ja".

Delovalo je da si posle prvog gola rekao "konačno", ili nam se to samo pričinilo?

"Nisam rekao konačno, ali sam osetio nekako da ću da dam gol. Mislim da sam i prošlu utakmicu odigrao jako dobro, imao sam šanse, ali ih nisam iskoristio i sad, konačno, posle toliko šansi sam ga dao.

Imao sam još mnogo šansi, dao sam dva gola, ali malo je, trebalo je da realizujem sve te šanse. U prvom poluvremenu kada je sudija svirao ofsajd, nije bio ofsajd. Ali, idemo dalje, okrećemo se sledećim utakmicama i nadam se pobedi u Novom Sadu
", rekao je Ivanović.

Ali, sigurno ti je lakše sada?

"Normalno, malo sam rasterećeniji, ali sve je to fudbal. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo", kratko kaže napadač aktuelnog šampiona Srbije.

Mogao si u četvrtak da postigneš i treći gol, izašao si sam pred Šaranova, ali si pogrešio. Šta se tu desilo?

"Pred svaku utakmicu ja razmišljam šta bi bilo kad bih izašao pred golmana, da l’ da probam da ga pređem, da l’ neki lažnjak, da l’ nešto…i dok smo putovali, odlučio sam da probam da ga zaobiđem i, eto, to sam uradio, malo mi je proklizala lopta, a Šaranov je dobro reagovao, uhvatio je i to je to. Sada menjam plan, haha", odgovara Ivanović.

Da li bi menjao ova dva gola za gol protiv Čukaričkog, kada nisi iskoristio šansu za 3:3?

"Svaki gol je važan za mene, za Partizan, a naravno da bih menjao ova dva za onaj koji bi nam tada doneo 3:3, jer bismo imali još veće šanse da uđemo u finale. Ne sumnjam u ekipu, Čukarički jeste dobar, ali mislim da smo bolji i da više želimo i da možemo da dođemo do prednosti od dva gola i prođemo u finale", kaže Ivanović.

Trener te izveo dva minuta pre kraja i nagrađen si jakim aplauzima, koliko ti to prija?

"Prija mi, kako da ne, mnogo mi je drago. Došao mi je i brat da me podrži i prijatelji iz mog mesta i to mi mnogo znači", rekao je Đorđe Ivanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 27.04.2018
20:26

Ovi bijednici Nislije su nedavno rekli da su samo zle komsije bolje od njih, sada vide da ima neko jos bolji i ne moraju se javno dodvoravati , zna se cija su oni filijala, uostalom kao i ostali iz ove privatne lige...

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 27.04.2018
13:15

Da je prosla vlast aktivna,zelja bi ti bila ispunjena.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
10:34

Osim tri pogotka, nadam se da konacno na to mislite jer nisam primetio da ste se osvrnuli na cinjenicu da mu nije priznat jos jedan gol onda kad je Antonov asistirao. Inace, zao mi je sto sam zimus mislio da je zvezdas, pogresio sam grdno...