Ivanović krivi teren u Lučanima, da li je to glavni faktor gubljenja bodova?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.12.2018.
21:05
Izvor: Sportske.net

Partizan je ponovo izgubio bodove...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Partizan ponovo nije pobedio i to nije više novost, sedmi put ove sezone je ekipa koju sada predvodi Zoran Mirković odigrala nerešeno.

Ovoga puta protiv Mladosti iz Lučana, ali moramo priznati i da je teren bio veoma loš i da je i to uticalo na ekipu koja je želela da igra fudbal i da stvara šanse.

Tako misli i strelac jedinog gola za Partizan.

"Na našu veliku žalost nismo uspeli da odnesemo sva tri boda sa gostovanja u Lučanima. Teren je bio očajan i jako težak za igru. Mi smo bili bolji celu utakmicu, napadali smo stalno, ali nismo uspeli da damo gol sve do samog kraja utakmice. Igrači su se borili, igrali dobro, ali mislim da zbog lošeg terena nismo uspeli da slavimo, jer se protivnička ekipa povukla nazad i bilo je teško dati gol", rekao je Đorđe Ivanović nakon utakmice.

Veliku zahvalnost duguje Zoranu Tošiću koji je "krivac" za gol Partizana.

"Ne treba trošiti reči o Tošketu, svi znamo gde je bio, gde je igrao i šta sve ima iza sebe. Prošao je danas pored 5 igrača Mladosti kao da ih nije bilo i šutnuo dobro na gol, golman je odbranio, a ja sam bio na pravom mestu i sproveo je u gol. Mi se već pripremamo za sledeću utakmicu protiv Zemuna gde očekujemo pobedu", istakao je Ivanović.

Partizan naredni meč igra protiv Zemuna, a potom će na megdan Radu i Mačvi nakon čega se spušta zavesa na ovaj deo domaćeg takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Monday, 03.12.2018
16:57

Po meni je Ivanovic puno bolji od Gomesa, koji nezna da primi loptu ako pas malo ostriji.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 02.12.2018
14:31

Nije teren takav bio samo vama, i njimaje je bilo isto.Ovo je izgovor za mnooogo naivne...

avatar
petar000
Sunday, 02.12.2018
01:59

Ne znam sta da kazem, ali ja stvarno nemam utisak da ova ekipa Partizana ume da pogine za pobedu. Znaci kiksevi se desavaju, to mogu da shvatim, cak mogu i da nema kvaliteta ako je tako, ali meni se cini da oni nemaju dovoljno zelje. Ovakve utakmice se dobijaju zeljom, ako vec ne mozes da odskocis kvalitetom, a to po meni ova ekipa nema. Na stranu to sto se, po meni, u ovu sezonu uslo sa potpuno pogresnim izborom igraca (jer nama su svi u ekipi na isti kalup, znaci ima kvaliteta, ali nema neke raznovrsnosti, sve je to na istu foru), Kosovic, Pantic, Zakaric, Djerlek, Tosic, Ivanovic, Nikolic, Zdjelar, sve su to slicni igraci, cak i Rikardo nije spic kakav treba Partizanu, vec i on vise voli da "mrsi" nego da radi nesto konkretno sa loptom. Da se ne ponavljam po stoti put, ali nama ocajnicki treba malo brzine u ekipi, jer cak i kad se napravi neki visak nista se konkretno ne uradi iz toga, opet je to neko rolanje, neka dodavanja kojima jedni druge napucavaju, neko gradjenje u mestu po 20 sekundi. Znaci, kao da se skupila ekipa sa malog fudbala i vec sam pisao negde da sam stekao utisak da Iliev voli takve igrace i bukvalno sve sto dovede je na tu foru, igraci poteza, igraci koji igraju u mestu, igraci koji vole da "carine" loptu i to je glavni razlog zasto se u ovoj ekipi nije snasao Suma nikako (mada ne kazem ni da je on nesto mnogo drugaciji od ovih). I Sale je takva vrsta igraca, ali Sale poznaje igru i Sale tacno zna kada mora na prvu, a kada mozes sa loptom da stojis u mestu, mada on sa loptom uvek gleda da ide napred i pasovi su uvek unapred, sa ovim igracima trenutno u Partizanu kad gledas utakmicu kao da gledas trening, dvadest metara unapred, pa trideset unazad. Znaci, inicijativa neka da, ali ta inicijativa je opasnija po nas, nego po protivnika.

avatar
Gogi-11
Saturday, 01.12.2018
23:46

E decko a na kakvim si terenima do sada igrao? U Subotici je sigurno bio bolji? A sto se tice igre pa ko je bio bolji pitanje je... verovatno nismo gledali istu utakmicu a i pregled najinteresantnijih detalja pokazuje ko je bio bolji pa ti predlazem da pogledas i da se zahvalis ovima sto nisu smeli da napadnu tosica pre suta a sto bi ste vi izjesnacili malo sutra...

avatar
PazzaInter
Saturday, 01.12.2018
22:44

Je l i dalje postoje grobari koji zaista misle da Partizan zasluzuje titulu?

avatar
Dragan Red Devil
Saturday, 01.12.2018
22:32

Da da..ajde molim te..

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 01.12.2018
22:32

Hahaah,dobar mali,ne odise bas nekom inteligencijom,tako I deluje na terenu.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 01.12.2018
22:28

Ma kakav teren, kriv je rumeni Djokic a ima malo udela i toplo vreme na severnom polu