Ivanović: "Jedini put ka velikoj karijeri je dolazak u Partizan"

  • Autor: Pavle Knežević

  • 23. januar 2018.

  • 14:27

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Najbolji igrač prvog dela Super lige sada može mirno da spava od kada mu se ispunila želja. Iliev blista i najavljuje još tri pojačanja.

Ivanović:
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Đorđe Ivanović voli izazove i kaže da je jedini put ka velikoj karijeri iz Partizana. Sportski direktor Ivica Iliev najavljuje bar još tri pojačanja.

"Hvala upravi i stručnom štabu Partizana što sam ovde, a hvala i Spartaku, mom bivšem klubu, i saigračima što su mi pomogli da dođem na ovaj nivo. Nadam se...ne znam da ću da ostavim trag u klubu. Svestan sam da bi imao veliku karijeru, moraš da budeš u ovom klubu. Volim izazove, volim pritisak, zato sam i došao i bolje igram u takvim uslovima", rekao je Ivanović na promociji u Beogradu.

Ofanzivni igrač potpisao je ugovor na četiri godine. On je dobio titulu najboljeg igrača u izboru zajednice Super lige, a spreman je da igra bilo gde.

"Najviše mi odgovara da igram iza špica, ali mogu da igram bilo šta u napadu, krilo, polušpica, špica...šta god se bude tražilo od mene, to ću igrati", rekao je on.

Dugo su trajali pregovori sa Spartakom, a igrača su tražili i klubovi iz inostranstva, ali je igrač hteo samo u Partizan.

"Dugo je trajalo, ali sada mogu mirno da spavam. Ovo je bila moja želja, nisam hteo nigde drugde da idem. Mnogo mi je bilo lakše kad sam završio", rekao je Ivanović.

Iliev je blistao, rekavši da je odavno želeo ovog igrača.

"Ono što mene raduje, kao i svakog navijača Partizana, što je on odbio veliki broj ozbiljnih ponuda koje su bile mnogo unosnije od naše. On nijednog trenutka nije trgovao tim ponudama, sve što smo dogovorili prvog dana je ostalo do kraja. Od kada je dao reč da će igrati samo za Partizan, ostao je dosledan, izdržao je sve pritiske koje da ne dođe u Partizan.

On je najzaslužniji za dolazak u Partizan. Ljubav prema klubu je pokazao od početka. On je najsvetliji primer kako treba da razmišlja igrač kod nas. Nije jurio da ode iz zemlje po svaku cenu, već je znao da je jedini put velike karijere iz Partiana. On je budućnost kluba i naše reprezentacije
", rekao je Iliev.

Sportski direktor je rekao da u ovom prelaznom roku očekuje još tri pojačanja. O imenima, naravno, nije govorio, ali je otkrio pozicije.

"Ja verujem zadnji vezni, eventualno još jedan vezni i napadač verovatno", rekao je Iliev.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari