Ivanović iz Spartaka došao u Partizan, vreme je za novi transfer - u suprotnom smeru?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
17:39
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Partizan bi po povratku ekipe sa Kipra mogao da ostane bez jednog od najiskusnijih igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, šef stručnog štaba Partizana Miroslav Đukić je na aktuelne pripreme na Kipar poveo ukupno 31 fudbalera, kojima se potom priključio Saša Zdjelar, a ranije je put Beograda zbog povrede morao štoper Bojan Ostojić.

Jasno je da je taj broj igrača preglomazan za drugi deo sezone, pa će Đukić po povratku sa Kipra sigurno skratiti spisak za nekoliko imena.

Neki od najmlađih igrača će se vratiti u Teleoptik i čekati novu priliku, a jedan od najstarijih, 35-godišnji napadač Vladimir Đilas mogao bi da promeni klupske boje.

Njemu ugovor sa Partizanom ističe na kraju tekuće sezone, ali rastanak bi mogao da usledi već ove zime, s obzirom da se za njegove usluge zainteresovao subotički Spartak, prenosi ''Blic''.

Đilas je na pripremama na Kipru postigao jedan gol za crno-bele, u pobedi nad Ermisom (4:0), ali u konkurenciji Tavambe, Ožegovića i Đorđa Jovanovića, teško da bi na proleće mogao da se nada nekoj značajjijoj minutaži.

Zbog toga i ne bi trebalo da iznenadi ako on zaista ode u Spartak pred početak prolećnog dela sezone.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brat
Monday, 05.02.2018
08:14

Nedaj Djilasa,za našu ligu moze biti vrlo dobar kao dzoker, a pogotovo nedaj subotičanima nakon onoliko odugovlacenja oko Ivanovica. Tj. mogu da odvedu Djilasa,ako daju 400k, eto necemo traziti procente hahaha

avatar
Loris Karius
Sunday, 04.02.2018
19:17

Apsurdno je što je on uopšte bio u Partizanu ovako dugo...

avatar
Sunday, 04.02.2018
18:43

31, ne 33. Njegov boravak kod nas je imao smisla mozda samo tu jednu polusezonu, sve preko i posle toga predstavlja jedno tesko izivljavanje i apsurd.