Ivanović: "Bilo, prošlo, ne ponovilo se"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.04.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Težak period ostao je iza napadača crno-belih koji je po dolasku Save Miloševića ponovo počeo da dobija priliku i da postiže golove.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Dolazak Save Miloševića na klupu Partizana otvorio je vrata prvog tima za pojedine igrače koji pod Zoranom Mirkovićem nisu igrali iz ovih ili onih razloga.

Đorđe Ivanović je dosta dugo kuburio sa upalom tetive, a na poslednje dve utakmice ulazio je sa klupe i dao ozbiljan doprinos u igri crno-belih.

"Odužilo se, odvojila me je gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo  i ne ponovilo se!", poručio je Ivanović posle meča sa Vojvodinom.

Partizan je u nedelju poražen od Novosađana (3:2) u okviru poslednjeg kola preliminarne faze Super lige. Đorđe Ivanović je postigao drugi gol za goste.

"Kratko je vreme od kad je šef Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promenimo. Potrebno je vreme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom  problemu, što  se i vidi na terenu", objašnjava Ivanović.

Uprkos porazu, crno-beli kao treći ulaze u plej-of, ali ih sada čeka mnogo velikih iskušenja.

"Pred nama je sledeća nedelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put... Kod mene uvek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao juče, jer to je odraz moje želje, truda i rada", dodao je Ivanović.

Dolazak Sava Miloševića ujedno je doneo veću minutažu Saši Iliću i Zoranu Tošiću za koje Ivanović ima samo reči hvale.

"Suviše  je trošiti reči o Saši Iliću, čovek je stariji od vatre, a i dalje je više nego koristan Partizanu, njegova lopta ima oči! A što se Zdjelara tiče,  u ekipi bih ga uvek poželeo, time sam sve rekao! Bambi je Bambi...", kazao je Ivanović.

Za kraj, poruka navijačima pred početak plej-ofa i borbe za četvrti uzastopni trofej u Kupu Srbije.

"Prošlo je godinu dana od kad sam ovde, mnogo sam napredovao kao igrač i naravno kao čovek. Đole Ivanović je sad gladan pobeda i golova!", poručuje fudbaler Partizana.

Narednu prvenstvenu utakmicu crno-beli igraju u subotu protiv Čukaričkog. Zatim ih čeka duel sa Radničkim u polufinalu Kupa, pa još jedan duel sa Nišlijama na "Čairu" u okviru 2. kola plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke