Ivanjičani hvale crno-bele: ''Partizan igra najbolji fudbal''! Ali, suprotstaviće im se ''svim silama''

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.09.2019.
17:47
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Praznik fudbala sutra u Ivanjici.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Javor Matisa i Partizana sutra će odigrati ranije odloženu prvenstvenu utakmicu, a početak meča je zakazan za 17 časova, uz direktan TV prenos na ''TV Arena Sport 1''.

Pred put u Ivanjicu, svoja očekivanja od ove utakmice danas je u ime Partizana izneo trener Savo Milošević, a u ime domaćina javnosti su se obratili pomoćni trener Milovan Milović, kao i golman Đorđe Lazović.

Milović, koji je svojevremeno bio nekadašnji štoper Partizana, pohvalno se izrazio o igri ekipe Sava Miloševića, ali i istakao da njegovom timu sutra ''trebaju bodovi'' i učiniće sve da do njih i dođe.

''Očekuje nas teška i zahtevna utakmice. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom.

On se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija.

Za ovakve utakmice nije potrebna posebna motivacija, mečevi protiv velikog kluba za svakog igrača predstavljaju izazov. Na ovakvim utakmicama se postaje igrača i skreće pažnja na sebe. Spremićemo se maksimalno, motivisano.

Što se sastava tiče, osim Kuveljića koji je suspendovan svi igrači su spremni. Svim silama i snagom idemo na teren. Koliko budemo zaslužili toliko ćemo i dobiti'', poručio je Milović, koji sutra neće moći da računa samo na suspendovanog Kuveljića.

Golman Lazović je naglasio da je atmosfera u ekipi veomadobra, da će igrači Javor Matisa sutra ''ostaviti srce na terenu'' i dodao:

''Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali.

Kod kuće smo ostvarili pozitivne rezultate, nismo izgubili i želimo da nastavimo u tom ritmu.

Postoji pozitivna trema, ali i dodatna motivacija da protiv takvog protivnika pokažem šta znam i nastavim sa kontinuitetom dobrih igara, kako bih pomogao timu da ostvarimo željeni rezultat'', zaključio je Lazović, a prenosi klupski sajt Javor Matisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke