Ivanić vraća Zvezdu u život, preokret na vidiku? (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 16.09.2020.
17:50
Izvor: Sportske.net

Pogodak u pravom trenutku.

EPA-EFE/SAVVIDES PRESS
EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona između Omonije i Crvene zvezde na Kipru je 1:1.

Posle pokušaja Pereire sa distance, na drugoj strani videli smo potencijalno spornu situaciju, ali nakon Benovog pada sudija Kavano se nije oglasio.

Prva je konkretno zapretila Zvezda, Ivanić je pokušao sa distance, da bi nakon toga Sanogo dobio žuti karton zbog kojeg neće igrati u narednom evropskom meču zbog tri nakupljena kartona.

A onda, veoma naivno primljen gol srpskog šampiona, nakon kornera sa desne strane u 31. minutu, odbrana "crveno-belih" nije intervenisala na pravi način, pa je lopta pronašla put do Mihala Luftnera koji ju je sproveo u mrežu.

Čekala je Crvena zvezda sve do 45. minuta kada je Mirko Ivanić iskoristio asistenciju Bena sa desne strane i glavom savladao Fabijana vrativši svoj tim u igru.

Uzbudljivo prvo poluvreme, nadamo se da će "crveno-beli" uspeti da preokrenu rezultat.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
skoneee????
Wednesday, 16.09.2020
18:49

Kao kad gledam davljenika . .( tj zvezdu) i to s kim igraju 😪😪

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.09.2020
18:33

Ne mogu da verujem, zanci Katai vise i netrci, stao je skroz, igra se 71 minut, Ivanic dao gol ok, obratite paznju kako bega od lopte, ovo mi lici na neozbiljnost, Omonija ima non stop sanse, Pitanje, sta je Spiridonovicem?

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 16.09.2020
18:09

Stefan i Nikola pobedili!

avatar
Südkurve München
Wednesday, 16.09.2020
18:03

Predsednik zvao Ivanica i rekao mu da da gol glavom i on je to ucinio

avatar
Petar Petar
Wednesday, 16.09.2020
17:54

Ma lagano ovo resava Zvezda, ovi su 'penzionerska" ekipa. Albanci su bili tri puta bolja ekipa od Omonije. Cak i da je ostalo 1:0 na poluvremenu ovi ne bi izdrzali. Pazi, grcevi ih hvataju u 35-om minutu. Razlika izmedju Zvezde i ovih je dve klase sigurno... nemaju ama bas ni jednog igraca koji zapada u oko, sve sam kvalitet za ekipe iz donjeg dela nase lige. Zvezda isto "tanano", ali ipak bar tri puta bolje od ovih.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 16.09.2020
17:54

Mnogo loše, igračima su noge zavezane od straha. U drugom poluvremenu treba igrati malo hrabrije.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 16.09.2020
17:53

Dobro je, samo mi je zao da primamo gol iz kornera, ali BORJANU se sve prasta oj nas vadio infinit puta, zao mi je zbog gola zato sto nismu imali niti jednu krstenu akciju, vidi se da je Zvezda kvalitetnija, bolja je. Nista idemo dalje ajmooo jako!