Ivanić: "Utakmica u Beogradu neće rešiti sve"

Autor: Beta Beta
subota 03.08.2019.
16:45
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa ostvariti pozitivan rezultat u prvom meču protiv Kopenhagena, ali je i istakao da ta utakmica u Beogradu neće rešiti koja će ekipa obezbediti plasman u plej-of za Ligu šampi

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

"Svaki protivnik u ovom takmičenju, čak i u prvom kolu kvalifikacija, prvak je neke zemlje, što znači da nema lakih rivala. Kopenhagen je četiri ili pet puta već bio učesnik Lige šampiona i ima zapaženu ulogu u evropskim okvirima. Kopenhagen je ofanzivna ekipa, direktna, trude se da što bržim napadima daju gol. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica", rekao je Ivanić za sajt kluba.

Fudbaleri Zvezde u utorak dočekuju Kopenhagen u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Utakmica u Beogradu neće rešiti sve, trudićemo se tokom svih 180 minuta da pokažemo da smo bolja ekipa i da obradujemo naše navijače plasmanom u plej-of Lige šampiona, a samim tim i da dobijemo šansu da u četvrtom kolu ponovimo prošlogodišnji uspeh. Kopenhagen je sastavljen od nekoliko danskih reprezentativaca, kao i od internacionalaca i sigurno je da su oni ozbiljan protivnik, ali mi znamo šta se od nas očekuje i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo", rekao je Ivanić.

Ivanić je i istakao da je Zvezda uvek favorit kada igra na domaćem terenu, jer, kako je naveo, "retko gde na svetu postoji atmosfera" kao na stadionu "Rajko Mitić".

"Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat, a uveren sam da će nas do njega nositi pesma sa tribina. Utakmica bez primljenog gola će nam mnogo olakšati revanš. Svesni smo da moramo svih 180 minuta da budemo maksimalno koncentrisani kako nam se ne bi ponovile greške iz Helsinkija", rekao je Ivanivć.

Fudbaleri Zvezde često menjaju poziciju na terenu i upravo to Ivanić ističe kao prednost svoje ekipe.

"Odlika kvalitetnih ekipa je raznovrsnost, a mi smo pokazali od početka sezone da posedujemo upravo taj kvalitet. I ovog puta ćemo pripremiti odredjene detalje u igri koji će iznenaditi Kopenhagen. Očekujem da svaki pojedinac koji istrči na teren može da reši utakmicu, očekujem da ćemo imati više raspoloženih pojedinaca i da ćemo na kraju trijumfovati", rekao je Ivanić.

Utakmica Zvezda - Kopenhagen igra se u utorak od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 03.08.2019
17:09

Trebo ginuti na terenu svih 180 minuta i mudrom i pametnom igrom obezbediti prolaz u Ple-of Lige Sampiona.