Ivanić u Zvezdi? Ko je ključni čovek da se ovaj transfer realizuje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Već je imao slično, uspešno iskustvo, hoće li uspeti i ovog puta?

Epa/Sasha Steinbach
Epa/Sasha Steinbach

Povezane vesti

Ulazimo polako u završnicu zimskog prelaznog roka, a kada je Crvena zvezda u pitanju, narednih dana se očekuju još dva velika pojačanja na ''Marakani'' - desni bek Milan Gajić i ofanzivni vezista Mirko Ivanić.

Još uvek nema realizacije, ali bi u vezi Ivanićevog transfera značajnu ulogu mogao da ima njegov najbolji prijatelj i doskorašnji saigrač iz BATE Borisova, Nemanja Milunović.

Iskusni štoper je ove zime stigao u Zvezdu, a u razgovoru sa novinarima u Antaliji ne krije svoju veliku želju da mu se i Ivanić uskoro priključi.

Milunović će učiniti sve da i lično ubedi Ivanića da obuče crveno-beli dres, pogotovo što je i on ovih dana u Antaliji na pripremama sa beloruskim klubom, a otkrio je da je već bio u prilici da tako utiče na njega.

''Bila je slična situacija i kada je Ivanić dolazio iz Vojvodine u BATE. Tada sam uspeo da ga 'prevedem' ih hotela u hotel. Daće Bog da bude i ovaj put tako.

Čujemo se često, pošto smo blizu, trebalo je već da se vidimo. Jako je dobar igrač, zna fudbal. Zaista bih voleo da posle tri godine provedene sa njim ponovo budemo saigrači. Šalim se da moja deca nemaju druga iz detinjstva, Mićko im je najbolji prijatelj'', istakao je Milunović u izjavi ''Novostima''.

I u prethodnih par prelaznih rokova bila je aktuelna priča o Zvezdinom interesovanju za Ivanića, ali je prepreka bilo obeštećenje od milion i po evra koliko je BATE tražio za crnogorskog reprezentativca. Možda je vreme da Belorusi popuste...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 29.01.2019
08:18

У очекивању Роналда

Касно синоћ у хотелу Титаник Голф Делукс очекиван је долазак нападача из Еквадора, који међу црвено-беле стиже на пробу. Реч је о фудбалеру фудбалски лепог и обећавајућег имена и презимена – Виљи Роналду, а од оног што буде показао на тренинзима и утакмицама зависиће хоће ли потписати уговор с новосадским суперлигашем.

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 29.01.2019
04:57

Ne verujem da će belorusi da popuste, a i nije mi jasno šta će nam Ivanić pored Marina i Ebesilija, a svoj trojici je primarna pozicija centralni vezni. Isto tako i Gajić pored Stojkovića i Gobeljića iako mislim da su i Ivanić i Gajić odlični igrači.